Do wszystkich w Krk!!!!!!!
Do wszystkich w Krk!!!!!!!
Uwaga!!
Dla wszystkich jeżdżacych w Krakowie!!!!
Uważajcie na swoje rowery , dowiedziałem sie od znajomego że paru kolesii jush przygotowuje sie na wakacje w lesie. Beda czaić sie z brechami w kszorach, Szybki strzał w morde i zryfkana waszym rowerqu. Osobiścieich nie znam , ani tesh nie bede podawał xsyfek bo potem kłopotoow sobie narobie nie chcący. Ale uważajcie na siebie!! Wiadmomo że jak jesteście w pojedynke to nawet chwili nie beda sie zastanawiać , wiec chyba lepiej w grupie jeździć. Takie chu***e czasy nastały, jush wolałbym stać w kilometrowych kolejkach niż na każdym kroku rozglądać sie i szukać podejżanych chłopkoow.
POZDROFIOOONKA
.:BIAŁy:.
Dla wszystkich jeżdżacych w Krakowie!!!!
Uważajcie na swoje rowery , dowiedziałem sie od znajomego że paru kolesii jush przygotowuje sie na wakacje w lesie. Beda czaić sie z brechami w kszorach, Szybki strzał w morde i zryfkana waszym rowerqu. Osobiścieich nie znam , ani tesh nie bede podawał xsyfek bo potem kłopotoow sobie narobie nie chcący. Ale uważajcie na siebie!! Wiadmomo że jak jesteście w pojedynke to nawet chwili nie beda sie zastanawiać , wiec chyba lepiej w grupie jeździć. Takie chu***e czasy nastały, jush wolałbym stać w kilometrowych kolejkach niż na każdym kroku rozglądać sie i szukać podejżanych chłopkoow.
POZDROFIOOONKA
.:BIAŁy:.
.:BIAŁY:. Się skacze Sie pływa
a mozesz napisac skad sa ci kolesie ?
dzielnica ? cokolwiek ?
jak wiesz mniej, wiecej kto to jest, to moze podzielisz sie tym infem z policja ?
w koncu od tego sa.
moze ci goscie akurat maja cos na skladzie.
przecierz jak k u r w a, wszyscy beda uwazac i trzasc worem zamiast isc na policje.
to te c h u j e beda se myslec, ze sa bezkarne !!
K U R W A zdenerwowalem sie.
dzielnica ? cokolwiek ?
jak wiesz mniej, wiecej kto to jest, to moze podzielisz sie tym infem z policja ?
w koncu od tego sa.
moze ci goscie akurat maja cos na skladzie.
przecierz jak k u r w a, wszyscy beda uwazac i trzasc worem zamiast isc na policje.
to te c h u j e beda se myslec, ze sa bezkarne !!
K U R W A zdenerwowalem sie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ej no looz panowie, nie wymagajcie od Białego aby kur... wam podawal jeszcze nazwiska a moze zdjecia i tak robi wam przysluge o tym wam mowiac bo gdyby go to nie obchodzilo to mialby to w du...., Biały przekazal wam takowe informacje, które skądś ma i nie wnikajmy skad, wazne, ze sie nimi podzielil, nie wymagajcie zeby kogos sprzedawal bo bedzie mial przewalone na dzielni,on was ostrezega a tu z morda lecicie, to nie jego wina ze ma takich kolegow ktorzy sie zajmuja tym czym zajmuja.pozdro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
moze koles sie boi ich sprzedac ? w sumie Ty pewno tez bys sie dygal bo gdyby to byl 1 lub 2 typkow to pewno by sprzedal a z tego co on mowi wynika ze te typy moga byc z jego osiedla i jest ich kilku(nastu) moze nawet ?
zalozmy ze sprzedal by pol osiedla a pozniej by nawet z domu wyjsc do sklepu nie mogl bo by dostap wpierdol od pozostalych zajebanych frajerow/zlodzieji(kolegow tamtych)
ciesz sie ze wam powiedzial ja bym radzil zebrac duza ekipe (nap[rawde duza) przyczaic sie grzes na nich i im wpierdolic porzadnie - bedzie to lepsze wyjscie niz policja ktora gowno zdziala gdy nie mialo miejsca zadne przestepstwo
zalozmy ze sprzedal by pol osiedla a pozniej by nawet z domu wyjsc do sklepu nie mogl bo by dostap wpierdol od pozostalych zajebanych frajerow/zlodzieji(kolegow tamtych)
ciesz sie ze wam powiedzial ja bym radzil zebrac duza ekipe (nap[rawde duza) przyczaic sie grzes na nich i im wpierdolic porzadnie - bedzie to lepsze wyjscie niz policja ktora gowno zdziala gdy nie mialo miejsca zadne przestepstwo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kur** , dostałem cynk od kumpla . I jest to pewny cynk. A policji nie bede wzywał bo to ****** banda skó***ów i **** im w oko na każdym kroku. Dostaliście wiadomość żę coś takiego jak "dziesionowanie" jest w planach na te wakacje, więc kur** uważajcie , a nie odgrażajcie sie co wy to wielcy strażnicy texsasu im zrobicie jak ich złapiecie.
POZDROFIOONKA
.:BIAły:.
POZDROFIOONKA
.:BIAły:.
.:BIAŁY:. Się skacze Sie pływa
no to goście nic prostszego jak jezdzić w dużej grupie i tyle...i panowie...zaopatrujecie się w gass i po sprawie :) a jak 10 osób psiknie gazem to chmurka mała nie jest :) tylko pamiętajcie żeby nie ustawić się pod wiatr...bo ja tak kiedyś zrobiłem,...i nie powiem żeby było miło...:):)
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali