UWAGA !!!! ZŁODZIEJ Z RZESZOWA !!!!!!!!
UWAGA !!!! ZŁODZIEJ Z RZESZOWA !!!!!!!!
kupilem od niego pedały author ( te na maszynach, najwyzszy model)
dobra napisal stan bdb pare rysek tylko ..... no to se mysle ok biore je
dzis dostaje przesyłke płace... i otwieram i widze pedały... biore je do reki i dupa.. lewy pedał totalnie ******* ! sruby sa popękane, oska da sie ruszac luzem, gwint do wkrecenia jest spiłowany, brakuje pinów... ogólnie rzecz biorac pedał ******* nic sie nie da zrobic... nawet na imbusa sruba jest tak zjechana ze moge imbusem krecic całe zycie...
prosze o pomoc ludzi z rzeszowa jak znaja tego ***** zeby mu przemowili do rozsądku
dzwoniłem do niego to on stwiedził ze wg niego pedały sa w bdb stanie i ze dopiero co wymienial łozyska :/
pytałem czy kase odda jak odesle pedały powiedział ze nie wie, jeszcze nie ma tej kasy .... potem cos dupił ciagle ze no i co no i co no i co no i co i ....
nie wiem co to ma byc ale przeraza mnie te polskie zlodziejstwo
dane kutasa :
Mateusz Paśliewicz ( nie wiem czy dokładnie takie nazwisko, nie umiem rozczytac z koperty)
Ul. Zawiszy 22a
RZESZÓW !!!!
prosze o pomoc w znalezieniu tego skurwiela i najlepiej rozjebania mu całej mordy....
aa i jego nr domowy to:
017 854-98-88 Mateusz
nie zycze wam robienia interesów z takim chujem !!
mysle ze co ponektórzy mnie rozumieja i pomoga złapac tego złodzieja jebanego i odda mi pieniadze które w płoto wyrzuciłem...
lwolniak@o2.pl
gg. 2718193
jak by ktos miał jakies info prosze pisac
dobra napisal stan bdb pare rysek tylko ..... no to se mysle ok biore je
dzis dostaje przesyłke płace... i otwieram i widze pedały... biore je do reki i dupa.. lewy pedał totalnie ******* ! sruby sa popękane, oska da sie ruszac luzem, gwint do wkrecenia jest spiłowany, brakuje pinów... ogólnie rzecz biorac pedał ******* nic sie nie da zrobic... nawet na imbusa sruba jest tak zjechana ze moge imbusem krecic całe zycie...
prosze o pomoc ludzi z rzeszowa jak znaja tego ***** zeby mu przemowili do rozsądku
dzwoniłem do niego to on stwiedził ze wg niego pedały sa w bdb stanie i ze dopiero co wymienial łozyska :/
pytałem czy kase odda jak odesle pedały powiedział ze nie wie, jeszcze nie ma tej kasy .... potem cos dupił ciagle ze no i co no i co no i co no i co i ....
nie wiem co to ma byc ale przeraza mnie te polskie zlodziejstwo
dane kutasa :
Mateusz Paśliewicz ( nie wiem czy dokładnie takie nazwisko, nie umiem rozczytac z koperty)
Ul. Zawiszy 22a
RZESZÓW !!!!
prosze o pomoc w znalezieniu tego skurwiela i najlepiej rozjebania mu całej mordy....
aa i jego nr domowy to:
017 854-98-88 Mateusz
nie zycze wam robienia interesów z takim chujem !!
mysle ze co ponektórzy mnie rozumieja i pomoga złapac tego złodzieja jebanego i odda mi pieniadze które w płoto wyrzuciłem...
lwolniak@o2.pl
gg. 2718193
jak by ktos miał jakies info prosze pisac
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
http://www.rb.xt.pl/ a to ich strona
na EKIPA .... MATI :] oto przedstawiony zlodziej , oszust, *****
na EKIPA .... MATI :] oto przedstawiony zlodziej , oszust, *****
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
-
- moderator
- Kontakt:
Ohohohoh, menda jest na straconej pozycji.......też kedys chciałem sprzedać część nie do końca zgodną z opisem, ale sie wycofałem, bo logicznie rozumując, jestem raczej na straconej pozycji, po co sie kryć, a pozatym nielubię oszukiwać....a takiego, co widzi, ze mu się wpierdol kroi i ma to gdzieś to na drzewie na jajca powiesić, i w dupe mu te jest wspaniałe sprzęty wsadzić.......no co za kur*a!!! Spróbujcie go najpierw niebić (wieszanie na drzewie za jajca z biciem niema nic wspulnego :P), może sam odda, ale te ze względu na jego matke, jakby ta była za synkiem, to łoch......:/
PS: A skopiował ktoś zdjęcie tej mendy?????? Chętnie pośmiałbym się z jego mordy i zapewne niewąskich wyczynów....tacy ludzie nie zasługują nawet na miano rowerzysty...<żygi>
PS: A skopiował ktoś zdjęcie tej mendy?????? Chętnie pośmiałbym się z jego mordy i zapewne niewąskich wyczynów....tacy ludzie nie zasługują nawet na miano rowerzysty...<żygi>
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mnie kiedys jakis baton z krakowa wywalil poprzez bikeboard ... pisalem to tam i sporo typa odpisywalo ze zglaszali ... 100 bikerow z danego miasta jest w deche a 1 zawsze sie znajdzie gnojek ... widac tak juz to ktos poukladal ze ludzie sie oszukuja niestety ,,, jakby k**** nie mozna bylo zyc bez oszustw