Piasta Quando

Omen89
Kontakt:

Piasta Quando

Post autor: Omen89 »

Siemka. Ostatnio chcę sobie kupić na tył piaste Quando KT na 48 szprych na łożyskach kulkowych. Prosze pomżcie mi podjąć decyzje wolał bym żeby komentowały to osoby które już przetestowały tą piaste ale innych też zapraszam.
elvis
Kontakt:

Post autor: elvis »

mam ją od hmm jakos od trzech tygodni, więc o trwałosci ciężko mi powiedzieć, ale myślę że dobrze znana jest piastka deore M525, gdy przyszedłem do sklepu z zamiarem kupiuenia m525 pod tarcze i zapytałem sprzedawcę co by mi polecił w cenie deorki ten powiedział żebym wziął quando .... mimo że jest o połowe tańsze !!! to kiedys kosztowalo tyle co m525 no i polecił tą tańszą ale ich zdaniem mocniejszą i lepszą pozycję, myślę że jestem zadowolony toczy sie całkiem fajnie, wygląda całkiem fajnie puki co bez problemów, ważne jest to że jeden kołnież ma wysoki jak to w wersjach pod tarcze a drugi niższy
" Dzień bez roweru to dzień stracony "
zygi_!!!
Kontakt:

Post autor: zygi_!!! »

quando są zajebiste tyle powiem... żadne szitmano :|:|:|
jak miałęm duala to maiłem je w qłkach i było super ŻADNYCH LÓZÓW NIC!!!!
http://tiny.pl/hsdl <-- moj rozpierdalacz kosmitów :)
Karolus
Kontakt:

Post autor: Karolus »

nie beirz deorek, czytalem ze szybko sie sypią
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=120892974
maverick-fr
Kontakt:

Post autor: maverick-fr »

Ja co prawda mam troche inny model, ale ogólnie piasty quando są godne polecenia-są na pewno lepsze niz deore.
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

ja mam Quando TX na maszynach (48szprych :)) i jest naprawde fjana. to praktycznie to samo co KT (zamawiałem KT, a przysłali mi TX :D). o trwałości narazie też Ci wiele nie powiem, bo jeżdżę na niej ze 2 tygodnie, ale moim zdaniem to będzie najlepszy wybór w tej cenie.
a do jakiej ramy ją chcesz ? bo ona chyba na 14mm
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
Omen89
Kontakt:

Post autor: Omen89 »

Do Destroyera Jumpa specjalnie sobie pod oś 14 zamówiłem u nich a fele sunrimsa BFR biere mój kolega na takim kole nieździ już jakieś 2 miechy i katuje zajebiscie ostro lecz koło się trzyma to jest chyba najtnsza a zarazem najlepsza piasta w swojej cenie.Pzdr
kocur
Kontakt:

Post autor: kocur »

ja jeździłem na tym i na tym i wole quando tylko ze mam BMXową, jest wypaśna toczy sie mega zajebiscie, wypas piasta za dobra cene
ODPOWIEDZ