Piasta Quando
Piasta Quando
Siemka. Ostatnio chcę sobie kupić na tył piaste Quando KT na 48 szprych na łożyskach kulkowych. Prosze pomżcie mi podjąć decyzje wolał bym żeby komentowały to osoby które już przetestowały tą piaste ale innych też zapraszam.
mam ją od hmm jakos od trzech tygodni, więc o trwałosci ciężko mi powiedzieć, ale myślę że dobrze znana jest piastka deore M525, gdy przyszedłem do sklepu z zamiarem kupiuenia m525 pod tarcze i zapytałem sprzedawcę co by mi polecił w cenie deorki ten powiedział żebym wziął quando .... mimo że jest o połowe tańsze !!! to kiedys kosztowalo tyle co m525 no i polecił tą tańszą ale ich zdaniem mocniejszą i lepszą pozycję, myślę że jestem zadowolony toczy sie całkiem fajnie, wygląda całkiem fajnie puki co bez problemów, ważne jest to że jeden kołnież ma wysoki jak to w wersjach pod tarcze a drugi niższy
" Dzień bez roweru to dzień stracony "
-
- Kontakt:
ja mam Quando TX na maszynach (48szprych :)) i jest naprawde fjana. to praktycznie to samo co KT (zamawiałem KT, a przysłali mi TX :D). o trwałości narazie też Ci wiele nie powiem, bo jeżdżę na niej ze 2 tygodnie, ale moim zdaniem to będzie najlepszy wybór w tej cenie.
a do jakiej ramy ją chcesz ? bo ona chyba na 14mm
a do jakiej ramy ją chcesz ? bo ona chyba na 14mm
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
normalnie o tej porze wożę się na dworze