Siemka no to mam taka sprawe mam z tyłu jakomś gównianą piaste shimanowską na kulkach no i piasta może być ale mam problem z ośkami w chooj często sie gną alo łamią macie może na to jakieś patenty ale wiecie moze gdzie można dostać (bo to co jest u mnie na sklepach to są jakieś żarty) jakieś porządne TRWAŁE ośki tak zeby wytrzymały więcej niż dwa tygodnie moze nawet do 2-3 pak no i nie mówcie żebym kupił porzadną piaste bo narazie na to nie mam z góry dzieńki za pomoc
Weź sobie jakąś ośke utwardzaną na śrubki z cr-mo jeżdze na takiej i mi się nie gieła...ale najlepszy rozwiązaniem by było jak byś sobie kupił piaste na ośke 14 mm wtedy byś nei miał problemu..:D
Mialem ten sam problem, kupowalem co 2,3 dni jakas czarna, gowniana oske:/ Ale potem kupilem jakies mocniejsze cro-mo za chyba 30zl i problem sie skonczyl:) Poszukaj gdzies w internecie, powinny byc...
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
ja mam tytanowe da-bomb, drogie są ale naprawde warto je kupić. Wcześniej miałem jakies tez da-bomb te za 69 zł ale dwa razy gwint zerwałem. Te tytanowe kosztują 100, ale naprawde warto
hmm no ale gdzie są te utwardzane z cro-mo? bo jakoś szukałem i nie zabardzo znalazłem tytanowe:| za 100:| no nie przesadzajmy 8 pak więcej i mam piaste z ns'a...
Może nei piszą w opisach, że są utwardzane. Mam pytanie jaką masz rame bo możesz sobie w ostatecznosci rozpiłować haki i wpiepszyć jakąś grubą ośke 12 lub 14...mm
to nie jest kwestia porządnej ośki,bo 10 mm to chyba każdą ci zegnieWszystko przez to ze piasta jest starego typu i ma jedno łożysko daleko od ramy.Mi koleś kiedys powiedział w sklepie że taką ośke nie latwo bedzie dostac o ile znajde.Omen,rozpiłuje haki na 14mm a piaste też ma rozpiłować żeby szerszą oś połknęła? ;) A tak serio GRL,to nawet piasta za 10 zł z wielowpustem załatwi sprawe(chyba ze masz z wielowpustem juz - to jaja jak dzwony ze ci sie tak łamią :/ )