DO LUDZI KTÓRZY MAJĄ DESTROYERA!

raadziu_17
Kontakt:

DO LUDZI KTÓRZY MAJĄ DESTROYERA!

Post autor: raadziu_17 »

Czesc słuchajcie zakupiłem ostatnio ramke destroyer jump i mam problem. Gdy wkręcam support trzeba uzyc dużo siły a do tego gwint jest krzywy czy mieliście ten sam problem? Jeżeli tak to powiedźcie co zrobiliście
pozdro i dzięki za pomoc
Cain_enD
Kontakt:

Post autor: Cain_enD »

oddaj na gwarancje albo idz do serwisu niech to ocenia (oczywiscie jesli kupiles Brad NEW FRAME)
dziala super =>Z.1QR.20 z 2000
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

niestety gwint w suporcie jest w przypadku 90% ram nadaje się do ponownego przegwintowania. Ramy kupione u nas, mają to zrobione, bo jakby to powierdzieć dbamy o naszych klientów. Co Ci radzę: wybierz się do serwisu rowerowego i niech Ci przegwintują jeszcze raz i będzie ok. Kwiestia, którą poruszyłeś to największa bolączka tych ram.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
Omen89
Kontakt:

Post autor: Omen89 »

Słuchaj miałem ten sam przypadek nie wkręcaj suportu bo tylko miski w suporcie sobie zniszczysz poprostu jedź do serwisu i niech ci jescze raz przegwintują(poprawią) mufe suportową później bedzie git. Pzdr.
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

no u mnie z tego co pamietam tez było z tym troche problemów. Ale tak jak tu poprzednicy mowią trzeba bylo jeszcze raz przegwintowac i nie było problemów.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Koral19
Kontakt:

Post autor: Koral19 »

też miałem ten problem. byłem w 2 serwisach i w żadnym nie potrafili wkręcić, jedyne co radzili to przegwintować. Pojechałem do ciecia który miał mi to zrobić. Traf chciał ze akurat nie miał czasu i kazał przyjść póżniej. Nie miałem co robić więc pojechałem do jeszzce jednego serwisu (małe szanse) no i..facet bez problemu wkręcił..jak mu powiedziałem że już kilku się nad nim męczyło to się zaczał tarzać ze śmiechu:)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=498494 - hehe...lot ku niebu:))
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

u mnie z suportem wszystko bylo w pozadku.:] co prawda glowka byla lekko zagieta(lekko jak lekko za ****.a bym tam nie wsadzil sterow) ale bawiac sie mlotkiem i odpowiedniej srednicy rrka wszystko wrocilo do normy :]
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
<<MASA>>
Kontakt:

Post autor: <<MASA>> »

kumpel mial to samo
Rower ??? A co to ??
zygi_!!!
Kontakt:

Post autor: zygi_!!! »

WY TO CHOCIAŻ MACIE PRZEGWINTOWANE RAMY JA JAK CHYBA 2 LATA TEMU KUPILEM AMSTAFFA DUNCONA TO W_O_G_U_L_E NIE MIAŁĘM PRZEGWINTOWAZNEGO SUPPORTU:) BEEKA:p
http://tiny.pl/hsdl <-- moj rozpierdalacz kosmitów :)
kocur
Kontakt:

Post autor: kocur »

mój kumpel miał to samo ;/
ODPOWIEDZ