Kto jedzie do Czech?
Kto jedzie do Czech?
Witam na nowym forum, przejde do sedna: Kto jedzie do Czech przed koncem kwietnia? i czy moglbym sie z kims ewentualnie zabrac? Chodzi mi konkretnie o Kunowice badz Trutnow. Chce kupic bika Norco, ale rodzice mi nie chca auta pozyczyc, z tad moje pytanie. Z gory dziekuje
Sorki za podpięcie się do Twojego posta ale nie chciałem zaśmiecać forum podobnymi tematami.
Chętnie dałbym kasę komuś, kto jedzie do Czech żeby kupił mi korbę (podam oczywiście model i inne bzdety).
Panowie! Czy w Czechach opłaca się kupować takie korby jak RaceFace (np. Northshore DH) lub Truvativ (szukam modelu RACING TEAM)? Może ktoś wie ile tam kosztują?
Kto był ostatnio w Czechach niech pisze plizzzzz. Może być na maila:
[email]korress@yahoo.com[/email]
Chętnie dałbym kasę komuś, kto jedzie do Czech żeby kupił mi korbę (podam oczywiście model i inne bzdety).
Panowie! Czy w Czechach opłaca się kupować takie korby jak RaceFace (np. Northshore DH) lub Truvativ (szukam modelu RACING TEAM)? Może ktoś wie ile tam kosztują?
Kto był ostatnio w Czechach niech pisze plizzzzz. Może być na maila:
[email]korress@yahoo.com[/email]