Gwarancja....
-
- Kontakt:
Gwarancja....
odnośnie gwary... skrzywiłem korone w moim DJ 3, amor ma nie całe 2 miechy, skakałem normalnie u nas na hopach, zadnego walnięcia gleby czy itp az pewnego dnia jade sobie bez trzymanki i mnie zaczyna znosic na lewą strone a takze amor nie skręca dobrze na boki w ramie, pojechałem do domu odkręciłem go z ramy wyjmuje i .... zonk. W pierwszym momencie myslałem ze rura sterowa poszła ale nie to korona, poszła w dół tak jak by wbiła się bardziej w lewy goleń i tu moje pytanie czy jak posle amor do gregorio to uznają mi gwarancje?? prosze o odp
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
-
- Kontakt:
jeżeli kupiłeś w gregorio, to wysyłaj, jeżeli w sklepie, to idź do sklepu (dobrze będzie jak będzie zaprzyjaźniony). samą reklamację powinni ci uznać, z tym, że gregorio lubi spławiać ludzi. w takim przypadku pisz odwołania od decyzji, w końcu muszą uznać. Jeżeli sklep jest zaprzyjaźniony, to pewnie ci pomogą, jeżeli niezbyt ich znasz, to najlepiej poznaj :), albo przynajmniej powiedz (w przypadku zwrotu), że jestes pewien, ze to wina materiału i będziesz pisał odwołania do skutku.
same odwołania często dają rezultat pozytywny, a poza tym jest też to, ze gregorio czasem nie chce sie wysyłać amora do serwisu/włoch/czort wie gdzie jeszcze.
same odwołania często dają rezultat pozytywny, a poza tym jest też to, ze gregorio czasem nie chce sie wysyłać amora do serwisu/włoch/czort wie gdzie jeszcze.
-
- Kontakt:
sklep w ktorym wziołem amor jest bardzo znajomy pracuje w nim na warsztacie wiec jest spoko, chciałem sie tylko spytac czy waszym zdaniem powinni uznac gware, wg mnie to jest wada materiału bo nie katwoałem go bardzo mocno przez te 2 miechy a miałem nadzieje kupując go ze wytrzyma dłuzej
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
to komu innemu zwineli, freerider ma swoj rowerek
co do gwary to juz roznie bywalo z gregorio;/
chyba musisz zapakowac paczke i wyslac do nich;]
jutro sobie przedzwon do tych skuancow i sie dowiedz
zycze szczescia w realizaji zamowienia kuzynie:)
pozdro
co do gwary to juz roznie bywalo z gregorio;/
chyba musisz zapakowac paczke i wyslac do nich;]
jutro sobie przedzwon do tych skuancow i sie dowiedz
zycze szczescia w realizaji zamowienia kuzynie:)
pozdro
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: