OLEJ DO HYDRAULIKA XT
OLEJ DO HYDRAULIKA XT
ORYGINALNY OLEJ MINERALNY DO SHIMANO JEST MEGA DROGI...CZYTAŁEM JEDNAK ŻE MOŻNA GO ZASTĄPIĆ INNYMI OLEJAMI MINERALNYMI NP O D CITROENA..PROSZE POMÓŻCIE - NIE MAM 45 ZŁ NA ORYGINAŁA!! jAK BĘDZIE TO PRACOWAĆ NA ZAMIENNIKU??
_LUcEK_
Siema
to jest lek na twoją zagwostkę:
http://www.rbloch.webpark.pl/grafika/LHM.JPG
Ja mam shmiano XT disc i zalewam tylko i wyłącznie tym. Stosowałem go w magurach: HS i clara oraz Shimano XT i 555. Także sprawdzony.
Dałem zdjęcie bo przeważnie wyglądają wszystkie tak samo... takze jak nie będa w sklepei wiedzieć co to takiego to wbijaz na sklep i szukasz czegoś takiego. Dodam że cena to około 16 PLN za 450 ml.
Pozdro 900 4U...
to jest lek na twoją zagwostkę:
http://www.rbloch.webpark.pl/grafika/LHM.JPG
Ja mam shmiano XT disc i zalewam tylko i wyłącznie tym. Stosowałem go w magurach: HS i clara oraz Shimano XT i 555. Także sprawdzony.
Dałem zdjęcie bo przeważnie wyglądają wszystkie tak samo... takze jak nie będa w sklepei wiedzieć co to takiego to wbijaz na sklep i szukasz czegoś takiego. Dodam że cena to około 16 PLN za 450 ml.
Pozdro 900 4U...
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
zygi_!!!
że co??pierwsze słysze żeby to miało wpływ na uszczelki. Mogę sie mylić utwierdź mnie w swoim przekonaniu.
Na moim jest coś takiego:
L2/C:11/135/04 to znaczy zę po terminie??. Ja śmigam na nim i nic mi nie puchnie nie tryska itp itd. Nie wiem czy to data produkcji czy co bo wszsyto po francusku napisane :/
że co??pierwsze słysze żeby to miało wpływ na uszczelki. Mogę sie mylić utwierdź mnie w swoim przekonaniu.
Na moim jest coś takiego:
L2/C:11/135/04 to znaczy zę po terminie??. Ja śmigam na nim i nic mi nie puchnie nie tryska itp itd. Nie wiem czy to data produkcji czy co bo wszsyto po francusku napisane :/
nisan
co ty pierd******!!!!!!!!!!!
Lucek nie słuchaj tego kolesia wogóle chyba nei ma pojecia o tym co napisał.
KUP TYLKO I WYŁĄCZNEI OD CITROENA LHM.
Nawet na deklu jest napis "only mineral oil" czyli pod żadnym pozorem DOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo Dot to syntetyk i będziesz miał wtedy dopiero po usczelkach
co ty pierd******!!!!!!!!!!!
Lucek nie słuchaj tego kolesia wogóle chyba nei ma pojecia o tym co napisał.
KUP TYLKO I WYŁĄCZNEI OD CITROENA LHM.
Nawet na deklu jest napis "only mineral oil" czyli pod żadnym pozorem DOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo Dot to syntetyk i będziesz miał wtedy dopiero po usczelkach
wiem....Ten nisan to wie mniej jescze niż ja!! Jakbym wlał dota to lipa gwarantowana!! Dobrze, że są ludzie którzy się znają na rzeczy... A jest takie przysłowie Polak potrafi... Prawda!! Połowe taniej a moze i lepiej.. Shimano to rąbani zdziercy i tyle! Za byle część zamienną chcą kupe kasy:(
_LUcEK_
O ile wiem to o uszczelki to trudno..jednak jak komus trzeba to mam te co do węzyka wchodzą. Ale jak się spier.lą te w zacisku to chyba nic nie pomorze.. no chyba że z magury(chyba8)..bo jest podobna a części są dostępne:) Ale tak jak mówie...nie znam sie zbytnio-pisze tylko to co gdzieś tam zobaczyłem:)
_LUcEK_
FreeMan
uszczelki kupiłem w www.cyklotur.pl mają zajebisty sklep WSZYSTKIE uszczelki jakie możemy sobie zapragnąc i już!!!!!!!!!
uszczelki kupiłem w www.cyklotur.pl mają zajebisty sklep WSZYSTKIE uszczelki jakie możemy sobie zapragnąc i już!!!!!!!!!
http://tiny.pl/hsdl <-- moj rozpierdalacz kosmitów :)