OMFG
-
- Kontakt:
OMFG
Napewno każdy z was chociaż raz w życiu grał w gry arcade. Takie na automatach. Wiecie, wchodzicie do budy jakiejś, na dodatek zagazowanej papierochami. Za 1 zł kupujesz żeton i razem z kumplem rozkoszujesz się walką Sub-zero vs. Scorpion. Ewentualnie jazda czerwonym Ferrari z blondynką na miejscu pasażera lub wcielenie się w postać komandosa Rambo i zmasakrowanie całej wietnamskiej dżungli.
Jednak największą rozrwykę zapewniały tzw. automaty z pistoletem :). Brałeś colta do łapki i celowałeś w latające kaczki lub chodzące zombi. A może wydawało Ci się, że miałeś sen na jawie?
Jeśli tak, obejżyj film: http://discordia.pl/~toread/stuff/UP-ZombieArcade.wmv
Jednak największą rozrwykę zapewniały tzw. automaty z pistoletem :). Brałeś colta do łapki i celowałeś w latające kaczki lub chodzące zombi. A może wydawało Ci się, że miałeś sen na jawie?
Jeśli tak, obejżyj film: http://discordia.pl/~toread/stuff/UP-ZombieArcade.wmv
Shut up, when I'm talking to you!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KOles ma racje swoja droga.
JA np jak gralem w halfa 2 , z dobrym naglosnieniem , z taka grafa ze zaciera sie myslenie o tym ze to komp ( anti alias , hires itd ) , oczywiscie w nocy..
Nio to w ravenholm mialem nie lepiej... qfa momentami darlem jape ze sie starsi budzili... Ja sie kocham w tak zajebisty tytuly wczuc tak jakbym tam byl... i tak sie czuje.
Zreszta nieraz widzialem kumpli jak tak darli jape albo odskakiwali od monitora ze szok ;0
A tu jeszcze kolesia wrobili na realu, masakra jak koles spanikowal... wogole jaki szal zabijania ; O
Zastanawiam sie tylko jak ten koles go uspil dotykiem reki
JA np jak gralem w halfa 2 , z dobrym naglosnieniem , z taka grafa ze zaciera sie myslenie o tym ze to komp ( anti alias , hires itd ) , oczywiscie w nocy..
Nio to w ravenholm mialem nie lepiej... qfa momentami darlem jape ze sie starsi budzili... Ja sie kocham w tak zajebisty tytuly wczuc tak jakbym tam byl... i tak sie czuje.
Zreszta nieraz widzialem kumpli jak tak darli jape albo odskakiwali od monitora ze szok ;0
A tu jeszcze kolesia wrobili na realu, masakra jak koles spanikowal... wogole jaki szal zabijania ; O
Zastanawiam sie tylko jak ten koles go uspil dotykiem reki
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
o zesz w morde, ale akcja. pamietam jak chodzilem do podstawowki to po drodze mijalem drewniana zielona bude na kolkach z automatami. mamuska zawsze sie denerwowala, ze ide do szkoly 10 minut, a wracam nawet z 3 godziny. no ale wiedziala gdzie mnie szukac ;-). najbardziej w pamiec zapadl mi niesmiertelny pacman. kiedys raczej nie mozliwe bylo miec schiza od gier...