Załamka :(
Załamka :(
Siemka mam doła kupiłem 12 maja manitou stance statica na normlaną ośke i wczorej wykrzywiłem rure sterową co mam zrobić jeśli nie uznają mi gwarancji dopiero jutro jade z nim do sklepu i powiedzcie mi tak na oko czy ją uznają czy nie . A wykrzwiłem go w ten sposób ze robiłęm non futher can-cana i nie zdąrzyłem przełozyć nogi i połozyłem je na jednym pedale i wylądowałem rockrigniem w kant londowania .
Jakoś ja mam pecha do sprzętu mam rower 9 miesiecy i to juz mój 3 skrzywiony amor pierwszy to mz comp wykrzywiony przy 180 potem kupiłem od kumpla drop off compa 2004 i wykrzywiłem go po 2 miesiacach po nie dolocie z susajdem i teraz kupiłem amor i też go wykrzywiłem . MAm strasznego pecha do sprzędu 3 dni temu urwałem pedał i dopiero wczorej go załozyłem a tu dup ! amor do dupy .
I znacie moze kogoś kto by wymienił tą rure sterową ( w najgorszym wypadku)
i za ile
Jakoś ja mam pecha do sprzętu mam rower 9 miesiecy i to juz mój 3 skrzywiony amor pierwszy to mz comp wykrzywiony przy 180 potem kupiłem od kumpla drop off compa 2004 i wykrzywiłem go po 2 miesiacach po nie dolocie z susajdem i teraz kupiłem amor i też go wykrzywiłem . MAm strasznego pecha do sprzędu 3 dni temu urwałem pedał i dopiero wczorej go załozyłem a tu dup ! amor do dupy .
I znacie moze kogoś kto by wymienił tą rure sterową ( w najgorszym wypadku)
i za ile
MUrcki BIkers :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=438859
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=438859
znajomy wymienial w x vercie sterowke , jakis zaklad czy tam zaowodow wiesz u pana henia ;] koszt chyba 20 zl plus sterowka i dalo rade i wszystko ladnie poszlo czy w tym manitou sie da to zrobic moze tak ale to sam u siebie w miescie musisz sie rozejrzec za kism kto to zrobi ale moze gware uznaja i wymienia choc watpie w to ;]
www.mm-foto.pl
Moim zdaniem Cage to najlepszym rozwiazaniem z tej sytuacji byloby kupno jakiegos marocza z rozkrecana korona. Moglbys sobie poprostu wymieniac rurki sterowe jak cos Ci sie nie uda. Kup najlepiej jakas Z1, cos w tym stylu, nie wiem mi sie wydaje ze to jest rozsadne rozwiazanie... Zastanow sie nad tym i sie nie zalamuj...
PS. Ja zalozylem u siebie shivera 120 skoku i na drugi dzien jazdy na hopie spadlem i bylo po deszcze wiec troszke mi sciagnelo bok i przy predkosci jais 30-40km/h trzasnalem prosto w drzewo:/ Amorek nie nadawal sie juz do jazdy:D Ja mialem wstrzasnienie mozgu:/ Przede wszystkim uwazaj na siebie a rower to rower, wiadomo ze to sa koszty ale zdrowia nie kupisz....
PS. Ja zalozylem u siebie shivera 120 skoku i na drugi dzien jazdy na hopie spadlem i bylo po deszcze wiec troszke mi sciagnelo bok i przy predkosci jais 30-40km/h trzasnalem prosto w drzewo:/ Amorek nie nadawal sie juz do jazdy:D Ja mialem wstrzasnienie mozgu:/ Przede wszystkim uwazaj na siebie a rower to rower, wiadomo ze to sa koszty ale zdrowia nie kupisz....
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)