VEE RUBER NINJA 2.65
VEE RUBER NINJA 2.65
witam co sądzicie o tej opponcee jak sie tryzma nawiezchn i na jakiej sie dobrze trzyma ??
jak jest z nią w lesie a jak w piachu ????
dla porównania mzoecie uzyc kended kinectiks
wiadomo ze kenda słabsza :/
jak jest z nią w lesie a jak w piachu ????
dla porównania mzoecie uzyc kended kinectiks
wiadomo ze kenda słabsza :/
jak chcesz miec opone na długi czas to biez
do kendy to nawet tego nie porownuj bo kinetiks to scierwo jakich mało, zabic sie mozna mam niestety to na przodzie 0 przyczepnosci w zakrecie
ninja radzi sobie dobrze moze nie tak jak maxis-y lub nokian-y ale cena tez o połowe albo wiecej mniejsza
a i poco ci ta 2.65 na błocie napewno trzymac sie nie bedzie
do kendy to nawet tego nie porownuj bo kinetiks to scierwo jakich mało, zabic sie mozna mam niestety to na przodzie 0 przyczepnosci w zakrecie
ninja radzi sobie dobrze moze nie tak jak maxis-y lub nokian-y ale cena tez o połowe albo wiecej mniejsza
a i poco ci ta 2.65 na błocie napewno trzymac sie nie bedzie
http://www.s-cam.pl/
ja mam taką 2,65 z tyłu w dragstarze jeśli chodzi o przyczepność to jest bardzo mała jest w chooj ciężka ale za to woogole sie nie ściere i jest naprawdde mocna gruba zajebiście sie na niej stair gapy skacze schodki wybiera nawet jak troche bokim wylądujesz to kola nie zcentruje o i ani razu dętki jeszcze nie przebiłem z tą oponą a mam ja jakies pol roku
nie miałem tej oponki ale wszyscy mówią że słabo trzyma , kende miałem i jest szmaciana (co chwile snake) i też nie trzyma zbyt dobrze , raz nieźle sie wyrabałem jak mocniej przycisnołem na przedni hamulec :/
ja bym na twoim miejscu wzioł duro za 47zł (26x3.0" - te akurat mam , mniejszy rozmiar jest troszke tańszy , można zobaczyć jak sie prezentują na fotce :)
trzymaja zajebiscie , wyrywają ziemie przy hamowaniu , na aswalcie tez dobra przyczepność , 7cm szerokości na moich biednych obręczach ogólnie super i dostajesz porządne grube dętki specjalnie pod oponke....
moim zdaniem nic tylko brać
ja bym na twoim miejscu wzioł duro za 47zł (26x3.0" - te akurat mam , mniejszy rozmiar jest troszke tańszy , można zobaczyć jak sie prezentują na fotce :)
trzymaja zajebiscie , wyrywają ziemie przy hamowaniu , na aswalcie tez dobra przyczepność , 7cm szerokości na moich biednych obręczach ogólnie super i dostajesz porządne grube dętki specjalnie pod oponke....
moim zdaniem nic tylko brać