Kompletnie zdołwoany Biker:(
Kompletnie zdołwoany Biker:(
siema luddzie:(
nie jedzcie po mnie, bo jestem masakrycznie zdolowany, na poczatek czekam na bike juz hcyba 5 miesiecy i przedwczoraj dostalem moja upragniona nowa rame... bika zloze za okolo tydzien
natomnisat pojawil sie kolejny problem:( poniewaz nie mam bika mam duzo wolnego czasu szczegolnie teraz koniec roku to nie ma co robic wiec jak co dzien poszlem sobie pograc wnoge.... wszystko ok az po godzinie gry wpadlem do malej dziurki i kosta khrrrrrrr tak strzelila ze masakra kumpel ktory stal 10m dalej to uslyszal...na poczatku mysle lajcik kostka skrecona tydzien mini i sie zagoi bedzie bike pojezdze... dzis ise do szpital......... diagnoza: porwana torebka stawowa, czas leczenia:ok 4 tyg:|
boz ejaki ejstem zalamany:(:(:(
mialem w tym sezonie zaczac startowac w dh ale chyba sobie odpuszcze:( moze wybiore sie na jakies zawody a w sierpniu na oboz do skory ciekawe czy sie wykuruje......:(
pozdrawiam:(
nie jedzcie po mnie, bo jestem masakrycznie zdolowany, na poczatek czekam na bike juz hcyba 5 miesiecy i przedwczoraj dostalem moja upragniona nowa rame... bika zloze za okolo tydzien
natomnisat pojawil sie kolejny problem:( poniewaz nie mam bika mam duzo wolnego czasu szczegolnie teraz koniec roku to nie ma co robic wiec jak co dzien poszlem sobie pograc wnoge.... wszystko ok az po godzinie gry wpadlem do malej dziurki i kosta khrrrrrrr tak strzelila ze masakra kumpel ktory stal 10m dalej to uslyszal...na poczatku mysle lajcik kostka skrecona tydzien mini i sie zagoi bedzie bike pojezdze... dzis ise do szpital......... diagnoza: porwana torebka stawowa, czas leczenia:ok 4 tyg:|
boz ejaki ejstem zalamany:(:(:(
mialem w tym sezonie zaczac startowac w dh ale chyba sobie odpuszcze:( moze wybiore sie na jakies zawody a w sierpniu na oboz do skory ciekawe czy sie wykuruje......:(
pozdrawiam:(
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
-
- Kontakt:
luzuj ziomek! to jeszcze nie jest problem - zapewnim CIe!! polecam ze swojej strony oklady z roztworu octu i wody na wacie oblozone wokol kostki, ewentualnie smarowanie Altacetem w zelu kostki - po 2 dniach powinno byc dobrze na tyle zebys mogl spokojnie jezdzic. na przyszlosc polecam zaopatrzyc sie w opaske na kolano, ktora bedzie zapobiegala skreceniom. a to ze sie zerwala torebka to jeszcze nie jest nic strasznego, zdarza sie to bardzo czesto, tylko brzmi gorznie. najgorsze w tym wsystkim jest to, ze naciagaja sie wiezadla w tym stawie i na dobra sprawe nie jest mozliwe zeby je przywrocic do poczatkowego naciagu. Ale z kostka to pol biedy sam mam problemy z kolanem - tu sie robi mniej ciekawa sytuacja, bo to jest najbardzije skomplikowany staw u czlowieka i naprawde ciezko jest zrobic eby bylo dobrze - ja po pol roku nie jezdzenia moge powidziec ze jest odrobine lepiej. takze wiesz, oklady, 2-3 dni luzu i do przodu!! pozdro
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
uu sytuacja kijowa,ale wierze,że wytrzymasz,wiem co to za ból,mi jak rower buchneli musialem 2 miechy czekac i siedzieć i patrzyć jak inni sobie jeżdżą,jakos sobie poradzisz,a noga ci szybciej wyzdrowieje,dostaniesz jakies tam odszkodowanie, tylko przylóż sie i raz wylecz pożadnie,trzymaj sie ,pozdro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
R_O_S_A Siemanko !! nie bój żaby leczenie niestety tego jest dośc długie miałam to samo 1 rok temu tyle ze gralam w siate .... ale jeśl po zdjęciu gipsu będziesz dbał o kostke czyli musisz ją smarować jakimiś maściami ćwiczyć troszke to szybko się zagoi a lekarze niech gadają co chcą ... poza na biku mogło ci sie przytrafić coś gorszego ;P pozdrowionka i szybko wracaj do zdrowia
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P