Mielec Tank +... ma to ktoś???
Mielec Tank +... ma to ktoś???
siemka all
Jak w temacie... Ma ktoś z was tę ramke? jak się jeździ ? Jak oponka wchodzi największa? No i ogólnie co mozecie powiedzieć na jej temat...
Jak w temacie... Ma ktoś z was tę ramke? jak się jeździ ? Jak oponka wchodzi największa? No i ogólnie co mozecie powiedzieć na jej temat...
http://www.bikemielec.com/dual_street/Tank24_d.jpg jeżeli chodzi o tą rame,to gdybym miał sztywniaka kupować to tylko tego tanka z mielca,w mielcu zaczynaja coraz ładniejsze ramy robić i sądzę że i wytrzymalsze,teraz wzialbym tanka,wyglada jak le toy i jest piekny.pozdro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Poprosze o fote ; ] ...Avalanche3.0 pisze:te ramy pękają od chop 1m na płaskie
kumplowi pękła pod główką ..
a nic takiego nierobił , mielce mają troche kiepawe alu takie jakby z puszki
ja bym kupil cos sprawdzonego :P
Sadze, ze znow polowa bedzie pociskala farmazony, ze peka od dropow z kraweznika ... A zadnego dowodu nie zobaczymy.
Pozdrawiam
Ja bym wybrał Tanka, nie widziałem foty żeby pekł,mielce nie są takie złe,jak pęknie to ci pospawaja albo nową dadza,ramka jest fajna, jakos koshmary sa robione w mielcu i nie pekaja,kumpel mial mielca fulla dawno temu bez wzmocnien wsedzie a sie trzymal przez 2 lata z amorem od mz,ja chetnie bym teraz draga sprzedal i tanka kupil,ale nie ebde mial z czego dolozyc tak wiwec zostane rpzy dragu.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: