ja kiere zlamalem to bylo na wycieczce szkolnej rowerowej pojechalismy jakies 15 km od miast nad jezioro i tam bylo ognisko nam sie nudzilo patrzymy dziura ze 2 metry dlgosci a za nia spad to wzielismy ukopalismy mala hopke i dajemy nad ta dziura skoczylem raz cos szczelilo i jush jade barkiem po ziemi w sumie w tedy wyjebalem ostro i obtarlem sie tylko kolano miednica lokiec bark ale skrecilem mostkiem kiere w miejscu zlamania i dojechalem do domu :) to byla kiera zooma :) a kumpel ostatnio bunny hopa robil poderwal rower w gore i mu reka z kiere zostala a to byla kiera ameoby z ta grubą ścianka
Ja miałem kiere tranzx i mi jebła.
musiała już wcześniej pęknąć, bo póżniej jak robiłem manuala to jebła na dwie części.
Nieżle poleciałem na plecy, troche bolało...
Kupiłem kiere amobea i sie trzyma nieźle.
2 rooxy bombery dh, 1 amoebe 5mm no i przerzuciłem sie na stal. Takich kilka pogiąłem, raczej nie pekają na pól, choc jedna na spawie pękła, ale wczesnie zauważyłem.
mi poszła amoeba na takich małych schodkach, a potem azonic jak chciałem taki mały rowek przeskoczyć. Teraz mam funna fatboy slima i powinien pociągnąć dłużej.
Ja złamałem kiere w lesie na korzeniach i poleciałem przez kiere i uderzyłem udem na wysokości 1 metra w drzewo. Teraz mam Amoebe Borla DH i się trzyma ładnia
ja zlamalem jak wyskakiwalem z podjazdy na wyski na schodach i jak wyladowalem to zarylem klata o mostek a kira zlamala mi sie na dwie czesci do tej pory mam slad na klacie a stalo sie to jakies 2 lata temu
a piszcie jakie kiery połamaliście lub pogieliście to przynajmniej będzie wiadomo czego unikać!!
ja pogiołem po skoku z 1m kiere stalową ala makrokesz ale to była dawno temu.
Teraz jeżdze na ritchey razer comp i narazie jest wsio ok!!
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
Ja połamalem ritcheya rizera (tego z 3mm sciankami). Robiłem 180 i nagle leże. Patrze a kiera sobie wisi na pancerzu od hamulca :). Pekla tuż przy mostku po prawej stronie. Teraz mam Tioge fucktory fr i jest o niebo lepsza!
Ja zlamalem 3 kierki Monty. Fajne uczucie jak podczas wyskoku polowka zostaje w rece:] Na szczescie zawsze sie lamaly przy wyskoku a nie przy zeskoku bo wtedy to... Uczucie super,leci sie i czeka na upadek to dzieje sie tak nagle ze nie ma sie jak wyobronic.
Ogladajcie swoje kierki lepiej kazda kiedys walnie:D