MkBike - oszustwo - zostałem bez kasy...
MkBike - oszustwo - zostałem bez kasy...
Witam
Spotkała mnie przykra historia ze sklepem MKBIKE.
Kupiłem od nich towar, troche przez gg sie źle dogadaliśmy i dostałem nie to czego sie spodziewałem. Napisałem e-mail ze chce skorzystać z możliwości zwrotu towaru i gdzie mam to odesłać, szybko dostałem wiadomość żebym odesłał razem z danymi i nr konta do Sosnowca (mimo ze ja zamawiałem wcześniej z Sopotu) ... Tak też zrobiłem... Do dnia dzisiejszego po ponad miesiącu czasu nie doczekałem sie ani złotówki, pisałem do nich, ale na początku tylko sie zdziwili czemu odesłałem do Sosnowca pozniej kontakt sie z nimi urwał :/ Dzisiaj spróbuje jeszcze z nimi pogadać przez gg, moze sie odezwą, jak nie to sie wybiore do rzecznika praw konsumenta co można z tym zrobić.
Ktoś z was miał może kiedyś podobny przypadek?? A może wiecie co można z tym zrobić :/
Spotkała mnie przykra historia ze sklepem MKBIKE.
Kupiłem od nich towar, troche przez gg sie źle dogadaliśmy i dostałem nie to czego sie spodziewałem. Napisałem e-mail ze chce skorzystać z możliwości zwrotu towaru i gdzie mam to odesłać, szybko dostałem wiadomość żebym odesłał razem z danymi i nr konta do Sosnowca (mimo ze ja zamawiałem wcześniej z Sopotu) ... Tak też zrobiłem... Do dnia dzisiejszego po ponad miesiącu czasu nie doczekałem sie ani złotówki, pisałem do nich, ale na początku tylko sie zdziwili czemu odesłałem do Sosnowca pozniej kontakt sie z nimi urwał :/ Dzisiaj spróbuje jeszcze z nimi pogadać przez gg, moze sie odezwą, jak nie to sie wybiore do rzecznika praw konsumenta co można z tym zrobić.
Ktoś z was miał może kiedyś podobny przypadek?? A może wiecie co można z tym zrobić :/
Pink_Bike A to mnie ździwiłeś ?? ale wierze Ci .. ja sie z czymś takim nie spotkałam ale nie puszczaj im tego płazem ,pewnie będą szukali 10000 wykrętów. Jeśli to były duże pieniądze to w ostateczności ja bym sie do nich przejechała ,a narazie im groź i nie daj za wygraną pozdro ;P
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P
a na duzo kasy cie owalili,ja sczerze powiem,że mkbike to solidny sklep,i pewnie zaszlo jakeis nieporozumienie miedzy ich sklepami,jak to spory chajs to bylo zadzwonic,wez na spokojnie wykrec numer zadzwon tam gdzie odeslales towar i powiedz cala sprawe,a jak nie to wal do rzecznika praw konsumenta.pozdro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
-
- Kontakt:
Pipy jestescie ja tam dostalem rabat 5% wysylke gratis i towear na tzeci dzien jak krecicie to sami tak macie...Czytajcie dokladnie co pisze pod produktami kiedy towar bedzie dostepny...
Btw.. Nic do nich nie mam Ale i tak POLEECAM WWW.ROWEROWY.COM !!!!
Btw.. Nic do nich nie mam Ale i tak POLEECAM WWW.ROWEROWY.COM !!!!
Ride or Die
to co ty chcesz przez gg wszystko załatwić ?!
piszesz ze kontakt sie urwał to znacyz ze nie odpowiadaja na twoje wiadomości na gg.
a może tak przypadkiem wykręcisz do nich numer TELEFONU i zakończysz sprawe jak normalny człowiek, bo powiem Ci że oni mają sajgon przez gg i nie dopchasz sie do nich.
Nie pierd***** o sądach bo nie o to chodzi, tylko kolo pewnie sie dogadać nie umie, sam napisał ze sie źle dogadał, w sumie to twoja wina, nie ma co ukrywać, teraz musisz to naprawić
piszesz ze kontakt sie urwał to znacyz ze nie odpowiadaja na twoje wiadomości na gg.
a może tak przypadkiem wykręcisz do nich numer TELEFONU i zakończysz sprawe jak normalny człowiek, bo powiem Ci że oni mają sajgon przez gg i nie dopchasz sie do nich.
Nie pierd***** o sądach bo nie o to chodzi, tylko kolo pewnie sie dogadać nie umie, sam napisał ze sie źle dogadał, w sumie to twoja wina, nie ma co ukrywać, teraz musisz to naprawić
ja w niedziele wieczorem zamówiłem na rowerowy.com vuelte 24" w poniedziałek o 12:10 napisali że wysla dzisiaj (poniedziałek) priorytetem i ile to w sumie wyjdzie... dzisiaj jest wtorek godz. 23:53 a ja od 7h ciesze sie nowa obreczą... POLECAM a co do MKbiku to wex telefon i zadzwoń jak będa sie wykrecac to opiernicz zgóry na dół i jeszcze taki mały szczegulik z przesyłką sklepowa zawsze jest paragon i jak coś sie dzieje to powinieneś odesłac towar z oryginałem paragonu ale przedtym zrobic sobie kopie poprzez ksero... i juz masz podstawe do reklamacji...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
koleś, oni mają telefon, weź do nich zadzwoń, i wszystko się wyjaśni, tam jest zawsze duże zamieszanie, ja na to nie nażekam, bo kiedyś czekałem na zamówienie miesiąc i zrezygnowałem, dzięki temu znalazłem tańszy sklep i zaoszczędziłem z 300 zł pozdro
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
wg mnie mkbike to są totalni ignoranci, mają gdzieś swoich klientów, wystarczy pogadac z nimi na gg lub przez tel, odrazu widac jaki mają stosunek
...
kiedys moj kumpel zapytał przez gg o jakąś część, okazało sie ze jest, po chwili drugi kumpel zagadał ze swojego numeru ze chce kupic tą czesc, to typ odpowiedział ze jej nie mają......:]
ja kiedys zamawiałem adapter do tarczówki, czekałem pare tygodni i przyszedł oczywiscie zupełnie inny niz zamawiałem, po ponad miesiącu zwrócili kase...
ROWEROWY.COM RULEZ !!! TAM SZANUJĄ KLIENTA !!!
...
kiedys moj kumpel zapytał przez gg o jakąś część, okazało sie ze jest, po chwili drugi kumpel zagadał ze swojego numeru ze chce kupic tą czesc, to typ odpowiedział ze jej nie mają......:]
ja kiedys zamawiałem adapter do tarczówki, czekałem pare tygodni i przyszedł oczywiscie zupełnie inny niz zamawiałem, po ponad miesiącu zwrócili kase...
ROWEROWY.COM RULEZ !!! TAM SZANUJĄ KLIENTA !!!
gg 2230577