[OT] Potrzebna muza
[OT] Potrzebna muza
Mozecie mnie zjebac, ze offtopic nie w dziele offtopic, ale tam to nie zagladam i dlatego uwazam, ze wiekszosc tam nie zaglada, moze zle uwazam (no 2500 postow niby), jak co to niech ktos przeniesie.
offtopic: ma ktos moze cokolwiek tych zespolow: Gov't Mule, The Music, Interpol, Louisse Attack, Kula Shaker, The Coral, Jeff Buckley.
Szukam i szukam, mam co nieco i mi malo. U ruskich nie ma, na dc nie ma, a jak jest to 0,3kb/sek. kazy i imesche odpadaj, bo mnie wkoorwiają, a puyt w empiku to kupoac nie bede, na gieldzie tez nie maja:/ Jakby ktos cos mial to moze na gadulca da znac 2237813. Naprawde mi zalezy.
Thanks from the mountain (z gory dziekuje)
offtopic: ma ktos moze cokolwiek tych zespolow: Gov't Mule, The Music, Interpol, Louisse Attack, Kula Shaker, The Coral, Jeff Buckley.
Szukam i szukam, mam co nieco i mi malo. U ruskich nie ma, na dc nie ma, a jak jest to 0,3kb/sek. kazy i imesche odpadaj, bo mnie wkoorwiają, a puyt w empiku to kupoac nie bede, na gieldzie tez nie maja:/ Jakby ktos cos mial to moze na gadulca da znac 2237813. Naprawde mi zalezy.
Thanks from the mountain (z gory dziekuje)
wejdź na www.suprnova.org tam może będzie a ptrzebny ci będzie klijent torrent to sobie go znajdziesz
-
- Kontakt:
No to wezcie sie do mnie na gg odezwijcie, jestem nawet gotowy kaske wysylac na konto za kilka cdrów, bardzo mi zalezy, powaga. Wspomozcie prosze.
A do punkersa: torrenty kontroluje od dluzszego czasu i ciezko cos znalezc, sciagam teraz kula shaker, ale to wszystko co udalo mi sie znalezc, na torrentbits.org tez nie ma.
A do punkersa: torrenty kontroluje od dluzszego czasu i ciezko cos znalezc, sciagam teraz kula shaker, ale to wszystko co udalo mi sie znalezc, na torrentbits.org tez nie ma.
podnietek:
"winyl jestes wielki" <<< mam to odebra jako zlosliwosc? :)
co do emule to fajny programik i jak dotad zauwazylem wszystko czego szukalem tak bylo wiec polecam
jesli nie lubisz muli imeszow itp to wejdz na www.torrent.org.pl tam tez jest sporo a jak nie ma to popros to ktos wstawi
pizzzzzz
"winyl jestes wielki" <<< mam to odebra jako zlosliwosc? :)
co do emule to fajny programik i jak dotad zauwazylem wszystko czego szukalem tak bylo wiec polecam
jesli nie lubisz muli imeszow itp to wejdz na www.torrent.org.pl tam tez jest sporo a jak nie ma to popros to ktos wstawi
pizzzzzz
rz | sutken-squad_represent
www.sutkensquad.xt.pl
www.sutkensquad.xt.pl