Licea w Krakowie
Licea w Krakowie
Siema,
do jakich liceów w KRK chodzicie ? jakie są ok ? gdzie nie trzeba zapie****** jak wół ? :)
chodzi ktoś do X ? są tam jacyś bikerzy/ bikerki ?
do jakich liceów w KRK chodzicie ? jakie są ok ? gdzie nie trzeba zapie****** jak wół ? :)
chodzi ktoś do X ? są tam jacyś bikerzy/ bikerki ?
ja chodze do pijarow..w pierwszej klasie masz przejebane bo trzeba zakuwac do przedmiotow ktore Ci odpadna-ocena z pierwszej klasy w ich wypadku idzie na swiadectwo maturalne.w moim wypadku (profil prawno-spoleczny) odpadaja mi:fizyka,chemia,biologia,geografia i technologia informacyjna (informatyka).a przyjda w 2 klasie dochodzi lacina.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
powinienes sie dostac, qmpel z bodajze 145 pkt dostal sie do klasy DSD w VI - a ta szkola chyba slynie z wysokich poziomow jezykowych...
Ja chodze do XX na ul.Szlak... szkola z zewnatrz ładna, w srodku mniej ładne (obdarta:D)... ale fajny klimat, nauczyciele upierdliwi, ale wmiare wyrozumiali... i prog jest stosunkowo spoko, bodajze 120 teraz bedzie;]
Ja chodze do XX na ul.Szlak... szkola z zewnatrz ładna, w srodku mniej ładne (obdarta:D)... ale fajny klimat, nauczyciele upierdliwi, ale wmiare wyrozumiali... i prog jest stosunkowo spoko, bodajze 120 teraz bedzie;]
www.feel-free.pl
XIII fajna jest, ja chodze i nie narzekam. Poziom niezly, ale nie przekopany, ludzie spoko (nie ma nawet buractwa, fajne dziewczyny:P), bikerow sie troche znajdzie, ogolnie spox. Punktow w tamtym roku bylo kolo 130 zeby sie dostac, ale wiadaomo, przyjmowali potem takich, co mieli i po 100:P
Pro rider^^