Akcja łopata wrocław 71
Akcja łopata wrocław 71
jak w temacie...jeśli chcecie troche pozwiedzać miasta i przy okazji nauczyć sie machać łopatą to wpadajcie w sobote na kosmos...kazdy chyba wie gdzie to jest...przyjada kamazy z ziemia...i potrzeba troche rak do roboty...kto chetny niech wpada reszcie mowie narrra...arbeit nach frei...
...::71_dirt wrocław::...
-
- Kontakt:
Korean_Boy i SlaY boże może pomyślcie chwile. Jedno spostrzeżenie i jesteście bardziej poinformowani. No ale jak wam to nie idzie to już nie moja wina. Więc ułatwie wam to. Zdjęć mojego roweru jest 14 czy tam 16 ale powtarzają się 5 albo 6 razy. Drudne do zauważenia prawda?? że na każdej stronie są te same zdjęcia? Jak je wysyłałem wystąpił błąd i pisało że te zdjęcia nie są na serwerze, wieć odświerzałem. Potem j ak "zaszkoczyło" i sprawdziłem to się zrobiło wpizdu kopi Pisałem już majla do admina żeby usunął te zdjęcia, bo siępowtarzają. Ale on tego nie zrobił. Wiec nie licząc tych zdjęć które się powtarzają to zdjęć podczas skakania mam więcej. Trudno olałem to. Po drugie kurwa nie wake gruchu jak go widze. Zdjęć nie wystawiłem odrazu jak go dostałem, tylko potem jak mnie pewna osoba o to poprosiła. Więc ku*wa spier*alajcie i może chociać raz, raz ten jeden pomyślcie. Bo nie wiem jak można przeglądając te strony nie skojażyć że te fotki są takie same.
-
- Kontakt:
dirt_71 zastanow sie co Ty soba reprezentujesz a dopiero potem pytaj o to innych ok ? zreszta masz tutaj lopatke ,grabki i wiadereczko , Wiesz juz jak dojsc do najblizszej piaskownicy ?
a co do roterio. zastanow sie po co wystawiasz tyle zdjec na pinka (chodzi mi o te 15 czy 16) , takich rowerow jest na setki jak nie tysiace , a to ze ktos Ciebie prosil to wcale nie jest powod zeby wystawiac iles tam fotek. ?jest takie cudowne cos jak mail ale co tam . Chodzi mi tylko o to ze to zasmieca server a pozniej bedzie lament "co za **** pinka zasmiecaja".
a co do roterio. zastanow sie po co wystawiasz tyle zdjec na pinka (chodzi mi o te 15 czy 16) , takich rowerow jest na setki jak nie tysiace , a to ze ktos Ciebie prosil to wcale nie jest powod zeby wystawiac iles tam fotek. ?jest takie cudowne cos jak mail ale co tam . Chodzi mi tylko o to ze to zasmieca server a pozniej bedzie lament "co za **** pinka zasmiecaja".
korean boy dzieki łopatka i grabki sie w sobote napewno przydadza...a wogole po co sie przypierdalsza ze chlopak wrzucil tyle zdjec...jego sprawa...Ty masz gowno do gadania i jeszcze niepotrzebnie sie wtracasz...lepiej Ty przestan zasmiecac to forum takimi glupimi uwagami..narra
...::71_dirt wrocław::...
-
- Kontakt:
no ja tez nie rozumiem o co Ci chodzi :| przeciez to jego sprawa ile on sobie zdjec rzucil na pinka, jego konto a nie Twoje! kazdy gdzies moze popelnic jakis blad, gostek odswierzal i mu sie caly czas ladowaly, napisal do admina zeby je usuna i nic! powiedz czy bardzo Ci to przeszkadza ze ktos ma tyle zdjec? Tobie tez takie cos sie moze przydazyc i co milo by Ci bylo jak by ktos rzucal w Ciebie takie obelgi ze wali gruche i wogole! Ty ten server prowadzisz ze trak sie o niego troszczysz czy co? jak by adminowi tak bardzo zalezalo na nie zasmiecaniu serva to by dal opcje USUN!
i jeszcze piszesz "zastanow sie co Ty soba reprezentujesz" a nad soba sie kiedys zastanawiales?
i jeszcze piszesz "zastanow sie co Ty soba reprezentujesz" a nad soba sie kiedys zastanawiales?
-
- Kontakt: