jak w temacie.
Jest to post informacyjny, mający na celu "rezerwację" terminu.
Groober po raz drugi zaprasza wszystkich (małych i dużych) na Góre Kamieńśk.Zawody odbęda się w niedziele 24 lipca.
Można powiedzieć, iż trasa jest juz znana(może ulec tylko małym modyfikacjom) kategorie jak poprzednio , czasowy plan imprezy zblizony do majowych zawodów-miejmy nadzieje że tym razem wszystko rozpocznie sie punktualnie.
Wszystkie szczegółowe informacje zostana przesłane do redakcji dh-zone, wiec proszę o cierpliwość.
pozdrawiam
super!!!!!!! musze przyjechac:D ta co byla imprezka to bylo siuuuper:D znowu beda te domki?:> ja sie na to pisze:D tylko wymienie amora i moge wpasc:D zrobcie tylko cos z kamieniami na koncu i bedzie git:d i ta hope na koncu mozna by wieksza zrobic:D pozdro:D
jeszcze jedno pytanko mam tylko, czy dalo by rade czyms dojechac z belchatowa na halde? bo chyba pociagiem bym jechal(jak nikt z wrocka inny nie skoczy) i jakos dotrzec trza:)
Prawdopodobnie ja sie wybiore 3,07 i rzekomo wyciąg ma chodzić ,w zeszłym tyg w niedziele działał.Ale to jest tylko dobra wola kierownika ośrodka.On czasem coś obieca a potem sie okazuje, że "nie moze " dotrzymać obietnicy.Mam nadzieje ze tym razem bedzie ok.
No robi sie coraz ciekawiej. Praktycznie co weekend jakieś zawody :D Ja zobacze jak mi pójdzie mój debiut w DH w Bydgoszczy i zobacze czy mój sprzęt to wogóle wytrzyma :P Ale pewnie będe sie starał tam zjawić jakoś.
Gdzie można się zatrzymać na nockę nieopodal trasy ?
Jakie ceny ? jakaś strona www ? telefon ? kontakt ?
Jak wygląda przygotowanie trasy na dzień dzisiejszy ?
Czy wyciąg jeździ codziennie ? Nie będzie problemu jak przyjedziemy z kumplami pojeździć żeby wyciąg nas wyciągał do góry ?
Jaka jest cena wyciągu ?
Pytam bo chcemy się tam wybrać, ale nie chcemy spotkać się z niedziałającym wyciągiem lub brakiem noclegu... Proszę o szczere odpowiedzi.
Będę wdzięczny za każdą okazaną pomoc.