zapierdalac pieecykiem
zapierdalac pieecykiem
kto mi wytlumaczy co to znaczy?
dla nie wtajemniczonych: jest to sformulowanie uzywane jedynie przez prosow wiec jak nie wiesz to jestes slaby... ja nie wiem i tez jestem...
dla nie wtajemniczonych: jest to sformulowanie uzywane jedynie przez prosow wiec jak nie wiesz to jestes slaby... ja nie wiem i tez jestem...
nikom 4 ever
ale piecykiem można zapierdalac tylko na takiej ramie zombi (ekhm pewnie to dlatego ze wygląda okropnie) zumbi z "włoskich" rur czyt mieleckich no i zaraz dostane bana od pana dyktatora
zaniedługo pewnie bedzie sprawował rzadzy autorytetarne i bedziecie musieli chodzić i jeździc w koszulkach dhz
pozdrawiam niezapierdalający piecyyyykiem
zaniedługo pewnie bedzie sprawował rzadzy autorytetarne i bedziecie musieli chodzić i jeździc w koszulkach dhz
pozdrawiam niezapierdalający piecyyyykiem
a co sie stalo ze topic tak dlugo trzyma? czyzby dyrektor jest zajety lapaniem kolejnych przestepcow hakierow? nie bedzie dawal sobie w kasze dmuchac wkoncu! pozadek musi byc! nikom bierz loko i wytropcie mnie po gg. pewnie traficie gdzies do zakopanego albo *** wie gdzie bo z przepisaniem 6 numerkow ID macie problemy... jak juz mnie zlapiecie to przyjedzcie po mnie na zumbi... a zreszta...
skoro topic tak sie trzyma to poczytajcie sobie jeszcze to:
http://forum.bikeaction.pl/viewtopic.php?t=1654
lll szczesc boze ojcze dyrektorze lll
skoro topic tak sie trzyma to poczytajcie sobie jeszcze to:
http://forum.bikeaction.pl/viewtopic.php?t=1654
lll szczesc boze ojcze dyrektorze lll
nikom 4 ever
-
Zapierdalac piecyyyykiem to wiejskie okreslenie jazdy w stroju klubowym po bezdrozach. Jesli "nie zapierdalasz piecyyykiem" to znaczy iz jestes slaby i nie jestes godzien " zap. pie." na wspanialej ramie włosko-polskiej produkcji Loko Zumbi Dh. Rama jest tak duza jak glupota tego kto ja zaprojektowal. Jest to tajny wloski projekt wykonany w calosci w Polsce. A wiec reasumujac kazdy kto nie "zap. pie." jest amatorem, frajerem oraz cieniasem, natomiast "piecyyyykowi zapierdalacze" to jusch gorna polka (esencja hardkoru). Kazdy nawet najmlodszy rider marzy aby kiedys dosiasc tej wykwintnej ramki i popedzic w dol z oszalamiajaca predkoscia 15km/h. Dobra koncze - ********* NIKOMA!!
NIe spalem cala noc bo walilem w kociol cala noc ale chcialem tu sobie jebnac pozdrowienia. Wiec pozdrawiam:
całe BA forum- najlepsze forum rowerowe w Polsce.
MlodegoSpeca za to ze jest glupi i smierdzi chujem.
Mojego kota.
NIe spalem cala noc bo walilem w kociol cala noc ale chcialem tu sobie jebnac pozdrowienia. Wiec pozdrawiam:
całe BA forum- najlepsze forum rowerowe w Polsce.
MlodegoSpeca za to ze jest glupi i smierdzi chujem.
Mojego kota.
dziwne ze jeszcze temat nie zamknety czyzby despotycznu wladca nikodem z włoch rodem sie zawiesil?! no kiedy poleca te bany?!proponowal bym zamknac cale forum na dwa tygodnie,poczekac dwa miesiace,uzytkownicy przeniosa sie na fora dla zakochanych trzynastolatkow i bedzie git!
pozdro 600 jak mnie znajdziesz po ip to zadzwon,to sie ustawimy,moze dasz mi sie przejechac na zombimoku zumbieoko DuPa
pozdro 600 jak mnie znajdziesz po ip to zadzwon,to sie ustawimy,moze dasz mi sie przejechac na zombimoku zumbieoko DuPa