[Wrocław] Agang Pm 14" 2004 + Roch shox
[Wrocław] Agang Pm 14" 2004 + Roch shox
Wczoraj w nocy pie.rdolone pedały zaje.bali mi bika z przed domu. Wjebali sie przez płot przeszli podjazd, ogródek i pierdolneli rower którego nie schowałem na noc ...
rama - czarny A-gang PM 14" 2004
widelec - czerwony rock shox judy100 100mm
koło przód – czarny excalibur, piasta sachs
koło tył - alexrims dm24 piasta deore japan pod tarcze
korba - deore
hamulec - tylni tylko Vka
mostek - ns jump
kiera - tioga dl 62cm
siodło - author bmx
opony - kenda k-rad
pedały - czerwone wellgo
specyficzny bike, jedyny we wrocku z takim setupem, single speed, długi pancerz, no typowy dirt i street
prosze o pomoc bo pewnie policja nic nie zrobi, jak spotkacie to pierw wpier.dlocie a później pytajcie i prosze o kontakt mizziu@wp.pl
zajebali mi z przed domu czyli krzyki - gaj, ul.kudowska - świeradowska, borowska
zajebi.ście zapowiadają się te wakacje no jak nie wiem co ...
rama - czarny A-gang PM 14" 2004
widelec - czerwony rock shox judy100 100mm
koło przód – czarny excalibur, piasta sachs
koło tył - alexrims dm24 piasta deore japan pod tarcze
korba - deore
hamulec - tylni tylko Vka
mostek - ns jump
kiera - tioga dl 62cm
siodło - author bmx
opony - kenda k-rad
pedały - czerwone wellgo
specyficzny bike, jedyny we wrocku z takim setupem, single speed, długi pancerz, no typowy dirt i street
prosze o pomoc bo pewnie policja nic nie zrobi, jak spotkacie to pierw wpier.dlocie a później pytajcie i prosze o kontakt mizziu@wp.pl
zajebali mi z przed domu czyli krzyki - gaj, ul.kudowska - świeradowska, borowska
zajebi.ście zapowiadają się te wakacje no jak nie wiem co ...
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..
..:My cock is much bigger than yours:..
-
- Kontakt:
MiZZiU stary jak cos takiego sie satlo to ja bym latal juz po osiedlowych menelach i pytal ich..za 2 zl na ksiaza typ bedzie sie pytal by ci pomudz i zarobic kase...a jak znajdziesz zlodzieji to odkupisz od nich rwoer za ok300zł to neiduzo ale zawsze cos...pieprzeni kradzieje...
pozdro
pozdro
czesci(nawet-70%)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=469969
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=469969
jaco Jak masz ********* takie głupoty to wogole nie ******* .. zajebali i tyle.. nie schował.. no trudno .. zeby Tobie przez przypadek kiedys bajka nie zajebali i zeby Ci ktoś nie powiedział "Mogłes nie miec takiego drogiego - teraz masz nauczke"
Zajebali bo są złodziejami a nie dlatego ze go tam zostawił, w Niemczech mógłbym go jeszcze ośiwetlic neonkami i tak by nie dziabli (no chyba ze przyjechali z Polski pokreś rowery).
Zajebali bo są złodziejami a nie dlatego ze go tam zostawił, w Niemczech mógłbym go jeszcze ośiwetlic neonkami i tak by nie dziabli (no chyba ze przyjechali z Polski pokreś rowery).
racja motomysz tez wpsolczuje ale....jak widac coraz czesciej kradan rowery z wina posiadacza , e zostawi gdzies ze to ze tamto i nie ma co sie dziwic ze kradna
a zlodzieje sa i beda i tego sie nie zmienic wiec trzeba robic wszystko zeby nie dawac im okazji do kradziezy , wtedy bedzie ich mniej pewnie..
a zlodzieje sa i beda i tego sie nie zmienic wiec trzeba robic wszystko zeby nie dawac im okazji do kradziezy , wtedy bedzie ich mniej pewnie..
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
ehhh kiszkawo ... ja tam mam nauczke zeby nie brac mp3 playera jak sam smigam dzisiaj jakis debilny pseudo ruski dresiarz ze 9 paskami lecial za mna cudem sie kapnalem a przez to ze muza sie saczyla toi nie slyszalem ze biegl i sie darl ... co to za czasy na posesje wchodza , ganiaja , kradna wlamuja ... straszne to :(( nie ma bata powinni prawo zaostrzyc i koniec ... ehh bez kitu mamy byc humanitarni ale kara smierci powinna byc a juz nie marzac o japoni czy turcji ukradniesz uwala ci lape albo na krzeslo wsadza i nikt nikogo nie zaluje ...
-
- Kontakt:
Kurwa z winy posiadacza??? To w takim razie wina jest to że masz rower i ogródek???
U nas powinno być tak jak w stanach, że jak jakis **** wejdzie na twoje podwórko to masz prawo go zakurwić, przynajmniej wiekszość takiego pierdolonego kradnącego śmiecia byłaby już w piachu!!!!!!!!!!
U nas powinno być tak jak w stanach, że jak jakis **** wejdzie na twoje podwórko to masz prawo go zakurwić, przynajmniej wiekszość takiego pierdolonego kradnącego śmiecia byłaby już w piachu!!!!!!!!!!
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
tak maverick ale w Japonii dla ludzi kradzież jest hańbą a u nas dla takiego skurwysyna "bez perspektyw" (nikt nie kazal ze szkoły spierdalać) który sie nad soba użala to jest sposób na życie, zamiast kurwa podnieść tłustą przećpaną i przekoksowaną dupę do roboty wolą pójść i zajebać telefon albo rower, to jest kurwa żenujące, tacy powinni dostawać wpierdol pałami przy każdym zatrzymaniu, bez litości powinni być napierdalani do granatowych siniaków po ryjach i całej reszcie...
Sorry kurwa chłopaki, troche mi nerwy po prostu puściły ale kurwa, która to już kradzież w tym tygodniu opisana na samym tylko dh-zone???!!!
Sorry kurwa chłopaki, troche mi nerwy po prostu puściły ale kurwa, która to już kradzież w tym tygodniu opisana na samym tylko dh-zone???!!!
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
co racja to racja forest guma bez kitu wiem ze leja nie raz policjanci ale zlodziei bym tepil ostro .. kiedys byl u mnie taki dzielnicowy co nienawidzil zlodziei ... nie wiem czy gosc pracuje ale kolesia brat byl w ochronie nawalili zlodzieja sklepowego zajechal ów dzielnicowy a zlodziej ze panie wladzo mnie pobili a on pałe i jazda w pierdy to sie nauczylo cyganisko jedne ... zero respectu dla cudzej wlasnosci ... jak sie nic nie zmieni to kradziez byl powoli czyms normalnym jak splunac ...
Cieć jesteś qtwa. Zostawiłeś rower na podwórku. To prawie tak jakbyś go im dał w prezencie. Teraz mnie ktoś pewnie nawyklina. Wiszą mi obelgi...wiem co mówie. Trzeba być kretynem żeby zostawić rower na noc poza mieszkaniem czy garażem, albo na chwilkę pod sklepem. Ludzka głupota nie zna granic. Ja mój rower trzymam w mieszkaniu w oddzielnym pokoju pod 2 zamkami. pozdROWER
Szanujcie swoje maszynki
Szanujcie swoje maszynki
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/