Capa T4 Kto ma niech pissze

filipmel
Kontakt:

Capa T4 Kto ma niech pissze

Post autor: filipmel »

Jak kto to ma to niech napisze jak sie na tym jezdzi. Wiadomo ze amor sie niby nie nadaje do skoków ale czyktos z was na nim skacze? I jak? Da radę?
filipmel
Banananan
Kontakt:

Post autor: Banananan »

Ja mam i jeździ się na nim super w porównaniu do zwykłych widełek, które mi się pogieły... :) Skacze się również dobrze... :)

PS: Po raz kolejny zadam pytanie, jak się wymienia rurę sterową w amortyzatorach RST, ponieważ będę musiał zmienić do nowej ramy i nie wiem jak... Acha i dodatkowe pytanie, jaką będzie lepsza stalowa - tańsza, czy aluminiowa - droższa o około 1,5 raza od stalowej... :)
kamil
Kontakt:

Post autor: kamil »

ja tesz mam cape t4 i jak narazie jest zajebiscie co prawda to mój pierwszy amor ale jak jusz było wspomniane lepsze to od widełek i da rade skakac bo sam na tym skacze lecz bede kupował rock shox judy tt bo zmieniłem rame .ale capa jest wart za takie pieniadze pozdro!!
Banananan
Kontakt:

Post autor: Banananan »

Mam jeszcze jedno pytanie, ponieważ nigdzie na Necie nie znalazłem, a nie mam jak sprawdzić, jaka najszersza opona wejdzie do RST Capy T4? :)
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

mam cape cl

odchodzą dropy... duze, nie bede pisał ile bo przypadkiem sie wojna rozpęta :] ale na płaskie, twarde, asfaltowe ****. i żyje. amor tez. i działa. podczas jazdy jest sztywny, nie wybiera praktycznie nic, ale lepsze to niz sztywne widełki. przy dropach sie jeszcze bardziej utwardza. lekki bardzo. mi pasuje.

a może tak go juz zjechalem, moze te elastomery tam juz martwe i dlatego pracuje jak pracuje... cholera wie, nie rozbierałem. smaruje tylko golenie. chociaz musze przyznac, po tym ile sie o tym naczytalem troche sie boje skakac czasami. tzn. zawsze jest strach ale czasami widze jak to wszystko sie w mak rozlatuje a ja jade zebami po asfalcie. ale co tam, nie zawiodl ani razu.

co ciekawe, moj qmpel ma identycznego. i jego jest miekki jak pupka niemowlecia, gdy ma pokonac kraweznik wykorzystuje caluchny skok. no ale qmpel wazy z 80 a jak jakies 60 :)
what can I say... ;)
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

a, zapomniałem, 2.3 wejdzie napewno a wiecej to nie mam pojecia wiec nie bede wprowadzał w błąd. to tez zalezy jaki bieznik ( zakładam ze pod obrecz ci pasuje )
what can I say... ;)
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

Mój kumpel ma, sam z nim kupowałem, amor jest taki sobie ja go cięgle dobijam :P ale jak dla mojego kumpla to w sam raz
The Power Is On Your Side !!!
poczat
Kontakt:

Post autor: poczat »

a ja mam taki problem wie ktoś jak rozebrać amortyzator capa t4? fajnie by bylo jeśli ktos ma instrukcje do tego bo chce go rozebrac w celu wyczyszczenia i nasmarowania bo już mi sie blokuje. Z góry dzięki za pomoc.
Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

nie wiem jak mozna na tym skakac :/ to jest porazka, juz lepszy nisko model marzoka. BTW uwazajcie na oczy dzielni posiadacze RST :]

pozdrawiam
Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

;P oczywiscie tam mialo byc: niski model marzoka, sorry za literowke.
Badyl
Kontakt:

Post autor: Badyl »

hehehe.... buehehehe... Ja widziałem jak jakiemuś dzieciaczkowi ( na sztywniaku z mielca ) cos z prawej goleni powypadalo - omega to byla. Jeździ teraz hmm... bez flaków w prawej goleni. A przypominam, ze to dzieciak, ktory dropow raczej nie robi ;)

pozdr
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
ODPOWIEDZ