wypadek
wypadek
dzisiaj jadąc sobie nad jezioro miałęm 30m od odmu stłuczke.. a mianowicie patrzyłęm czy coś nie jedzie z drugiej strony na skrzyżowaniu takim no i sie zapatrzyłem
a nie zauwazyłęm że na poboczu stoi zaparkowany samochód opel astra.. efekt.. przywaliłem w tył.. no nic.. rozwaliłem reflektor rower w cąłości a ja.. rozwalona ręka rozwalone dwie wargi pęknięty ząb nr 2 i pęknięte dziąsło.. stały ząb na 99% idzie do usunięcia.. ręka przecięta 1mm od tętnicy.. pozdrower
P.s to wuina chyba kolesia bo stanął tak żę jadąc normalnie przywlilem w niego.. a postawiłw takim miejscu żę akurat patrzyłem czy cos nie jedzie i nie widziałem jego.. a i musze kupić myu lampe do astry.. :/
a nie zauwazyłęm że na poboczu stoi zaparkowany samochód opel astra.. efekt.. przywaliłem w tył.. no nic.. rozwaliłem reflektor rower w cąłości a ja.. rozwalona ręka rozwalone dwie wargi pęknięty ząb nr 2 i pęknięte dziąsło.. stały ząb na 99% idzie do usunięcia.. ręka przecięta 1mm od tętnicy.. pozdrower
P.s to wuina chyba kolesia bo stanął tak żę jadąc normalnie przywlilem w niego.. a postawiłw takim miejscu żę akurat patrzyłem czy cos nie jedzie i nie widziałem jego.. a i musze kupić myu lampe do astry.. :/
max dystans dzienny : 75km (2h57min)
max prędkość : 55km/h
-
- Kontakt:
mnie przedwczoraj cinquecento(czy jka to tam sie pisze) pierdolnelo jade sobie po chodniq po prawiej jest siatka gosciu sie patrzy w lewo ja jechal z jego prawiej strony i se dalej jade myslalem ze zatrzyma sie ale sie nie zatrzymal jak by mnie nie widzial:) jebnol zderzakiem o moj pedal byl slad... ale ze nie jechal szybko to mi sie nic nie stalo pojechalem dalej a gosciu nawet sie nie skap ze we mnie wjechal:D
Xxsinrowerek nic cały i zdrowy :D KONAnjak zaczepiłem kierownicą (próbowałem sie ratować) i rower skręcił i uciekł spodemnie w dół ja nie puściłem kierownicy pociagneło ręce a ja twarzą centralnie w kant od szyby :P (mam zamiar wstawić zęba w kolorze tytanu :D )
max dystans dzienny : 75km (2h57min)