Hak POMUŻCIE MI Prosze
Hak POMUŻCIE MI Prosze
czesc mam ramke prodigy johnny bravo i zlamalem w niej juz 4 hak i chcialbym aby ktos mi go dorobil jesli ma taka mozliwosc i dobre checi bo te haki kosztuja normalnie 50 zl a stalowego juz nie zlamie.....prosze was o pomoc mieszkam w krakowie wiec jezeli ktos by byl to prosze pisac na gg 1549012
skurczysyny 5 dych za cos co nie jest warte 5 zł
pociesze Cie ja ujebalem pare hakow za 40zł skutek taki ze wymienilem przerzutke na ktorki wozek i max skrocilem lancuch w pozniejszym terminie bede szukal kogos kto za flache na obrabiarce CNC natrzaska mi takich hakow do pita
zmien przerzutke na krotki wozek moja propozycja a no i napewno musisz kupic hak za 50 chyba ze zdobedziesz bardzo podobny albo identyczny na wzor
Pozdro
pociesze Cie ja ujebalem pare hakow za 40zł skutek taki ze wymienilem przerzutke na ktorki wozek i max skrocilem lancuch w pozniejszym terminie bede szukal kogos kto za flache na obrabiarce CNC natrzaska mi takich hakow do pita
zmien przerzutke na krotki wozek moja propozycja a no i napewno musisz kupic hak za 50 chyba ze zdobedziesz bardzo podobny albo identyczny na wzor
Pozdro
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
no ja mam przezutke tylnia ACERA a haku podobnego nie ma ani na wzor identyczny a nie da sie go zespawac albo cos bo serio duzo ich zlamalem az 4.....Yogi pisze:skurczysyny 5 dych za cos co nie jest warte 5 zł
Pozdro
no wlasnie nie kazdy slusarz Ci to dorobi ja bylem u siebie na krakowskiej (jeden z lepszych w lodzi) i niestety on takich rzeczy nie zrobi :( a wiec ch***
acera... no commnet lepiej cos z naprawde krotkim wozkiem a zabawa zaczyna sie od sory przez tiagre, itd...
acera... no commnet lepiej cos z naprawde krotkim wozkiem a zabawa zaczyna sie od sory przez tiagre, itd...
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
ale co ty robisz ze tak lamiesz ? ja kiedys mialem minimalnie krzywego alivio i łamał mi sie hak po haku, teraz mam prostą acere i wogóle sie o hak nie martwie, zresztą jakby cos mam zapasowy, a jak nawet zapasowy połamie to mozna kupic za 6zł ;) bo za 50 to troche przegięcie.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: