Prosze was o usunięcie mojego posta " dziewczyny na Bikach " na poczatku to było na temat i wporządku a teraz zrobiło się to pole bitwy bikerów czego być nie powinno , nie ma sensu go tam dalej utrzymywać bo vędzie to polegało tylko na wytykaniu swoich racjii ... a ludziska zaczną siekłucić .Więc prosze was bardzo o usunięcie tego Posta Pozdro Bike Girl
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P
Może się mylę ale chyba chodzi Ci o usunięcie tematu, bo post to pojedyńcza wiadomość.
Nie sądzę żeby to było konieczne Qube za swoje teksty dostał tygodniowego bana więc powinien być spokój. A jeślei nie to tak jak mówisz zablokuje temat, co juz zresztą zapowiadałem.
Heh, ja to farta mam :P Raz tam na całą historie topicu zajżałem i to na początku, patrze teraz a tu się bydle rozrosło <lol> :P A tak odemnie to ci co się tak rzucali do BikeGirl nie mają równo pod kopułą.........typowo mach <lol> Ja tam dupy nikomu nie lizałem, a tu napiszę od siebie. 3maj się BikeGirl i jeździj jeśli to lubisz, wymiatać przecierz nie musisz :P I uważaj na kolesi jak niektórzy tu, bo wqrwiają czasami i potrafią człowiekowi życie zepsuć......pozdro :]
zgadzam sie wywalcie ten topic vbo polega on tylk ona lansowaniu sie jacy bikerzy nie sa albo sa w stowsunku do lasek i jacy oni sa yo i wogle temat lansu i bausy zreszta kobity robia w nim to samo co inni
cyc myśle że nie odchodze poniewaz czasem się odezwe i racja to trzeba usunąć temat ;p machło mi się ....i serio bo ja tam już nie wejde .Nierozumiem tych kolesi co mają coś do lasek ja nie wymagam od nikogo aby my sie podlizywł czy zaraz kurcze chwalil .Wiem też ze kazy ma swuj gust ,ale besztanie nikomu nie pomoze ... dobra teraz tylko lepiej zeby tamten temat znknął bo jeszcze bkerzy będą się nienawidzić za niedługo albo podzielą na grupy ...ahhhh :P
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P