Damper...jaki????
Damper...jaki????
Panowie co polecacie, marzocchi?, 5th element, avalanche a moze DNM. Do ramy Scream, przy wadze 95 kg :-)
Zdajesz sibue sorawe z tego ze Avalanche kosztuje ponad 2500zl i to ze 5'th Element to przereklamowany gniot? Najlepiej kupic FOX DHX 5.0.
Sprezyna to cos powyzej 650 (waze tyle samo i do Screama dali mi sprezyne 450....masakra...polowa skoku znika przy siadaniu :D)
Sprezyna to cos powyzej 650 (waze tyle samo i do Screama dali mi sprezyne 450....masakra...polowa skoku znika przy siadaniu :D)
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
-
- Kontakt:
Tylko avy.
Rzadko sie trafiaja, ale jednak da sie kupic uzywke.
A jak nie masz tyle kasy to za okolo 1800/900zl moge ci zassac Stratosa El Jefe ( to ma czesci showa, jak avalanche ) - ot taki avalanche dla ubogich :) Srebrny i troszke inne koncowki... i praktycznie na tym koniec roznic. Pracuje praktycznie tak samo, chociaz nie do konca, no wiadomo.
Rzadko sie trafiaja, ale jednak da sie kupic uzywke.
A jak nie masz tyle kasy to za okolo 1800/900zl moge ci zassac Stratosa El Jefe ( to ma czesci showa, jak avalanche ) - ot taki avalanche dla ubogich :) Srebrny i troszke inne koncowki... i praktycznie na tym koniec roznic. Pracuje praktycznie tak samo, chociaz nie do konca, no wiadomo.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
W sensownej cenie i nowy, pomysl na Manitou Metel. Ma go moj Braciak, co prawda od jakis 2 miesiecy ale jest poki co bezaawaryjny. Nadmieniam ze bylismy razem w tym czasie 3x w gorach wiec damperek pracuje, a nie stoi w garazu.
Nie daj sie skusic na zadnego DNMa. Lipa deluxe. Ciagle sie zapowietrza.
Jesli sie nie znasz na serwisowaniu to nie kupuj DNM bo wydasz mase kasy na serwisy.
Nie daj sie skusic na zadnego DNMa. Lipa deluxe. Ciagle sie zapowietrza.
Jesli sie nie znasz na serwisowaniu to nie kupuj DNM bo wydasz mase kasy na serwisy.
Bike Brothers
racja, przy dnm'ach nie obejdzie sie bez czestego dlubania. ale jak to komu nie przeszkadza, nie ma lewych rak i ma niewiele kasy to mozna i na dnm'ie sie pobujac.
a jakby kto chcial to mam na zbyciu st8rc 185mm, raczej na czesci bo glowka na trzpieniu sie urwala... naprawiac mi sie nie oplaca bo w amp zawolali stowe za czesci.
a jakby kto chcial to mam na zbyciu st8rc 185mm, raczej na czesci bo glowka na trzpieniu sie urwala... naprawiac mi sie nie oplaca bo w amp zawolali stowe za czesci.