sign

wess6
Kontakt:

sign

Post autor: wess6 »

eh... wiem że juz było bardzo dużo takich tematów, ale mi chodzi o coś czego jeszcze dokladnie nie omówiono. Chodzi mi o ty gdzie można dostać ten rower. Slyszałem, że u Motomyszy można bylo, ale pewnie juz ich nie ma pozatym ja i tak planuje zakup na wrześien/październik. wiecie może gdzie będzie go można dostać po tym terminie?? Bardzo dziękuje za odpowiedzi (i prosze tylko bez jaj)
<=\/\/_e_s_s_6=>
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Motomysz mówił że podobno ma być ich 90 na całą Polskę więc nie sądzę żybyś w tym terminie dostał.
wess6
Kontakt:

qrde, szkoda bo myślałem, że może go znajde :| a tak to za tą kase to mi tylko z całych rowerów zostaje underground bo innej propozycji raczej jak na razie nie ma ;/
<=\/\/_e_s_s_6=>
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

ciezko bedzie, ale szukaj, moze Ci sie uda:/
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
wess6
Kontakt:

ehh.... a macie jakes propozycje za 2tys? bo jak dla mnie to ten PR1 to najlepsze rowiązanie, bo rodzice nie pozawalają mi samemu składać bika (ale shit:/) i mówia ze wola mi kupiccos gotowego, a zabardzo za ta kase to nie ma innych ciekawych propozycji plz, help me bikers
<=\/\/_e_s_s_6=>
jeremiasz
Kontakt:

Post autor: jeremiasz »

dajcie jakiegos linka do tego signa....
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Miałem podobny problem kupić używke na allegro, czekać za signem czy brać undergrounda. Wybrałem 4 możliwość czyli zaczołem składać sam, wszystko na nówkach, w moim przypadku to jest A-gang z duro na double trackach.
To jest moim zdaniem najlepsze wyjście powiedz rodzicom, że to nic trudnego, a jak masz znajomych bikerów to na pewno pomogą z robocizną. A jak nic sie nie da z rodzicami zrobić to zobacz to http://www.author.pl/www_rowery2005/www ... _dirt4.htm
wess6
Kontakt:

ja wiem ze to nie problem, ale z tymi znajomymi bikerami to tak troche niezabardzo :/ znam kilka bikerów, ale nie w tym stopniu zeby pomagali mi złożyć rower,jak juz to zastanawiałem się nad NS bitch, dura i double track. a z ostprzęm bym sobie jakos poradil z tego co zostanie ew. troche dozbirał, ale to ze składaniem to nie na moich rodziców:(
<=\/\/_e_s_s_6=>
wess6
Kontakt:

<=\/\/_e_s_s_6=>
Bombell
Kontakt:

W sumie to masz jeszcze troche czasu z tym rowerkiem, ale w tym signie to dość dobry sprzęt jest tylko amora np. na duro bym zmienił a rama do obejrzenia na Allegro, mają dosyc dobre foty Masz link
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57230387
wess6
Kontakt:

juz to kiedys gdzieś widzialem, ale mi chodzi o rame z PR1 (fs), ale juz sam nie wiem moze poprostu kupie tego underground i potem będe tego żałował do końca życia :P, a jakies inne ciekawe propozycje za 2 tys macie ??
<=\/\/_e_s_s_6=>
Paul
Kontakt:

Wess6 nie załamuj się od razu. Może dasz rade załatwić tego Signa.
Bombell
Kontakt:

Może looknij na www.allegro.pl za tą cene troche sprzętu jest
wess6
Kontakt:

niom, moze cos da sie w tej sprawie zrobic, ale do września, pewnie juz zaden sign nie będzie na skladzie, eh.. zawsze moge miec nadzieje ze do września wyjdzie jakis porządny rower za ta cene:] jak narazie sie 3mam
:D
<=\/\/_e_s_s_6=>
PaTyK
Kontakt:

Post autor: PaTyK »

wess6 zobacz sobie tego mongoosa moze ci sie spodoba
http://www.gtrowery.pl/sklep/prod.php?idg=60&idp=1157
Paul
Kontakt:

Mongoose na zdjęciach wygląda słabo ale siedziałem na nim i powiem że w zyglądu bardzo przyjemny rowerek.
wess6
Kontakt:

ja widziałem na niedawno undergounda i też ciekawie wygląda, więc jak narazie (chyba) undergorund to najlepsza propozycja za ta kase (nie licząs signa :D)
<=\/\/_e_s_s_6=>
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Hej,

Signów ma byc 90 na polske, co oznacza ze zajebiscie mało. Kazdy kto będzie miał te rowery , ma do nich juz dawno komitet kolejkowy.

Ja sam sie trcohe naciołem bo miałem miec po 3 z każdego modelu, ale kross obciął ilośc bików na te włąsnie 90 i teraz modle sie zeby miec chociaz po jednym.

Do 2 tys masz jeszcze w sumie signa FR2 .. tego z Duro.

=============================================

Undergorund Dirt tez fajnym, sam teraz taki bede miał ale z nim tez juz sa jaja. Producent (unibike) nie wyrabia i na dobrą sprawe ma juz tylko ramy.

Sam (a mymy super układy z Unibikiem) praktycznie wyżebrałem rower, z tym ze mają juz amorów, a wczoraj mi napisali ze beda inne korby, pakiet, kiera i mostek ;/ co mnie doprowadziło do szewskiej pasji.

Dirtów musisz wiec szukac po sklepach które mają je juz na stanie.

============================================

Signy maja byc w pełni dostępne od wiosny przyszłego lata - cóz moze zostaje wam czekac ;/ ale ja osobiscie bym nie dał rady.

============================================

Jezeli chcesz złożyc bika, zgłoś sie do mnie - moge Ci zrobic dobre ceny na sprzęt. Jakos -15 do -20%.

=============================================

Koniec epopei :)
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

noo Fr1 zdalby sie wymienic dampera i jazdaa :)
ODPOWIEDZ