Siema już zapoznałem sie z faQ itp. itd. tak więc pierwsze normalne pytanie. Co sądzicie o tym rowerku ? Najprawdopodobnie będe miał go 21 lipca (ale moge jeszcze decyzje zmienić) czy warto kupić ten rower za 1800zł ? (Bo mam zniszke sporą) Jeśli ktoś ma ten rower albo sie zna :P to prosze o wypowiedzi Pozdro ;]
Kolega ma juz w jakims poscie pisalem ale napisze jeszcze raz
kolega zjwchal "rekreacyjnie" ze skrzycznego.. amor zlalapl jeban* luzy
a tarcze od hebli sie wygiely troche jednak zawiuzl na gwarancji i z heblami cos zrobili ale moar luzy jak on mowi to amor i hamulce to jedyne wady rowerka
No na Kone zniszki. Shred 1800zł Scrap 2300zł Stuff 2800zł więc duuużo taniej niż w ski teamie :] Znalazłem taką opcje to korzystam. Ps. dałem ceny 3 rowerów alen np. Stinki De lux to też zniszka i to naprawde duuuża. Chciałbym Sruffa mieć ale 2800zł to za dużo jak dla mnie, narazie. Może za 2,3 lata kupie Stinky ? Pozdro
EE Spokey zkond wziołeś takie zniżki ??? Gdzie go tak tanoi kupisz ?? Tesh chciałbym go kupić lae w skiteamie stoi 2500złi satrzy sie szczujo że za drogo ....
ja jak policzylem to mnie moj shred wyszedl 1600 zeta i jeszcze dostalem rekawiczki z daineese
rower jest ok tylko trzeba wymienic amor w nim ale na poczatek Ci styknie