adapter gdzie??
-
- Kontakt:
adapter gdzie??
zamowilem se w velo hayesy mx-2 i przyslali mi bez adapterow czy adapter trzeba dokupic dodatkowo???????
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt:
kto mi to rozkmini ??
Mam Gustawa M
tarcze HUJES 203 lub 200
adapter ameby z 160 na 200
jak zakładam z tym adapterem to tarcza nie dostaje do zacisku (dostaje moze góra 2mm). Jak zakładam bez adaptera to tarcza nie wchodzi. Kto mi powie jaki mam kupic adapter ? na 180lub 185 bedzie dobry ?
(Nie wiem czy to ma roznice ale mam amortyzator na sztywna oś)
Mam Gustawa M
tarcze HUJES 203 lub 200
adapter ameby z 160 na 200
jak zakładam z tym adapterem to tarcza nie dostaje do zacisku (dostaje moze góra 2mm). Jak zakładam bez adaptera to tarcza nie wchodzi. Kto mi powie jaki mam kupic adapter ? na 180lub 185 bedzie dobry ?
(Nie wiem czy to ma roznice ale mam amortyzator na sztywna oś)
Kupie rame full dh/fr gg1053545 e-mail: pershing2@o2.pl
jakie siedem
prosze bardzo
do boxxera tylko tarcza 200
do amorow z osia 20mm tarcza 200 i 160
do amorów na qr tarcza 200 i 160
tyl tarcza 200 i 160
i tym sposobem mamy juz 7 sztuk, nie wiem jak wyglada sprawa w przypadku plywajacych mocowan zacisku z tylu (jak np w v10) one sa jakies takie spore, i zostaja amory na postmount..
prosze bardzo
do boxxera tylko tarcza 200
do amorow z osia 20mm tarcza 200 i 160
do amorów na qr tarcza 200 i 160
tyl tarcza 200 i 160
i tym sposobem mamy juz 7 sztuk, nie wiem jak wyglada sprawa w przypadku plywajacych mocowan zacisku z tylu (jak np w v10) one sa jakies takie spore, i zostaja amory na postmount..
Pershing - dobrze kminisz potrzebujesz adapterek na 180. najlepiej udaj sie do sklepu z rowerkiem i przymierz bo przy takiej kombinacji to nigdy nic pewnego
wookie85 - dokladnie beda dwa rozne adaptery i wlasnie dlatego hujes "cyba" niedaje adapterow standardowo w paczkach tylko trzeba sobie odrazu kupic odpowiedni
wookie85 - dokladnie beda dwa rozne adaptery i wlasnie dlatego hujes "cyba" niedaje adapterow standardowo w paczkach tylko trzeba sobie odrazu kupic odpowiedni
wookie85
nalezy sie male uscislenie bo marzocchi wymyslil sobie to swoje qr20 i polakom sie welbach popieprzylo i kazda os 20mm nazywaja qr20
sa 3 standardy
zwykle qr - os 10mm wydrazona w srodku i do tego ta zapinka
zwykla os 20mm - wiadomo os jak to os, boxxer tak ma, dnm i kilka innych. Standardowa szerokosc piasty to 110mm ale zdazaja sie wyjatki - np Risse
qr20 - pomysl marcocha, wymiarami identyko jak zwykle 20 tylko os nie jest przykrecona do amora a mocowana jest na dwa takie szybkozamykacze (zaciski mimosrodowe) zintegrowane z goleniami amora
nalezy sie male uscislenie bo marzocchi wymyslil sobie to swoje qr20 i polakom sie welbach popieprzylo i kazda os 20mm nazywaja qr20
sa 3 standardy
zwykle qr - os 10mm wydrazona w srodku i do tego ta zapinka
zwykla os 20mm - wiadomo os jak to os, boxxer tak ma, dnm i kilka innych. Standardowa szerokosc piasty to 110mm ale zdazaja sie wyjatki - np Risse
qr20 - pomysl marcocha, wymiarami identyko jak zwykle 20 tylko os nie jest przykrecona do amora a mocowana jest na dwa takie szybkozamykacze (zaciski mimosrodowe) zintegrowane z goleniami amora