Witam. Potrzebuje pare osób, ktore mogły by złożyć oferty w moich aukcjach na allegro. Oczywiscei jak coś, to je odwołuje wiec nie ma strachu ze cos wygrasz :). gg:3091589
ta innych ludzi, którzy ja zobaczą ze wystawiam rame za 50 zl a cena kup teraz jest 100zł, to oni sie bedą czaić przez 14 dni(9 osob obserwuje) zeby w ostatniej minucie dac te 51 zl. I mysla ze ja im ją oddam za 51 zl... :)
Ceny minimalnej nie daje bo zniechęca,
narazie juz dziekuje wszystkim- wszystko przebite. I prosił bym o zgłaszanie się osob z pełną aktywacją konta i conajmniej jednym pozytywaem :), tak zeby nie bylo podejżeń bo allegro to wszystko wnikliwie sprawdza
to ja moge mam full activate konto o ok 20 pozytywów:) ej qcor moglibyśmy na zmiane na przykłąd po 2 aukce wygrywać sobie dla komentarzy:)(za dużo aukcji na raz to nie musi być jakaś przerwa do 2 mp. wystawie 2 sztuki czegośtam i ty kupiz i ja tak samo:))
bez sensu... jeszcze za te pozytywy trzeba placic (za wystawienie aukcji tez). przeciez allegro jest po to, zeby kupic poszukiwany przedmiot, badz znalezc nabywce na swoj, a niektorzy za punkt prestizu przyjeli sobie zdobycie jak najwiekszej ilosci gwiazdek. chyba nie o to chodzi...
Tak tylko zauwaz, ze jakbys mial kupic SuperMonstera od goscia ktory ma 3 komentarze zdobyte w jakichs 1zl aukcjach to tez inaczej bys na niego spojrzal nie? Komentarze sa po to aby sprawdzic uczciwosc kontrahenta i ja np. wole miec tylko kilka (LCD, Samochod i... Pralka :D) wartych wiecej niz te 45049502834483948290 zdobyte na sprzedazy powietrza.