żaba...
żaba...
Skąd można ściągnąć bezproblemowo piiosenke żaby....tą co leci non stop w radiu......tylko chciałbym ją z teledyskiem miec...:)
pomożecie???:D
pZdR
pomożecie???:D
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
rozglosnie radiowe kreuja ludziom gusta karmiac uszy takim badziewiem. pewnie takie wytwornie plytowe jeszcze doplacaja im, aby wylansowali tani kicz. ogladajac czasem muzyczne programy w tv juz nie moge patrzec na wypacykowane lale tuszujace swa uroda braki wokalne, albo na maczoczarnuchow obwieszonych bizuteria klepiacych po tylkach laski w przyciasnych spodniczkach. szczescie, ze istnieje cos takiego jak na przyklad dc++, ktory orzy odrobinie ciekawosci otwiera oczy na muzyke. wiem to po sobie.
- Kontakt:
wogóle cała ta pierdolona popierdolona JAMBA jest dla skurwiały 13 letnich niemieckich gnojków.
Juz na samo słowo "handy" jestem tak uczulony jak dętka na gwozdzie...
po prostu mnie to wkurwia bo niemcy chloną wszystko co im sie powie ze jest modne (nawet jezeli to jest totalny chłam i GÓWNO i cala reszta europy z nich polewa), a jakis pedal z polski to podchwyci i zaraz kupuja licencje i probuja znalezc u nas takich pojebusów i zrobic na nich kase...
wogole wkurwia mnie 500000 smsow wysylanych z "konkursami", miliardem glupich dwebilnych ofert i ofertami zostawianymi na poczcie glosowej, osobiscie obcialbym jaja wszystkim ktorzy wysylaja te ****** oferty...
Nie wiem czy wszyscy z was wiedza ale te konkursy sa ***** warte, kuzyn pracuje w Erze i to polega na tym ze Era wydzierzawia komus jeden z tygh krotkich numerow (np 7299 czy cos) i te chuje wysylaja jakies konkursy (np, super konkurs smsowy, wygraj mercedesa odpowiedz na 10 pytan itp.) ale za smsy zwrotne oni naliczaja tyle ile chca (np 9zl + vat za jednego!!!) Ere **** to obchodzi bo oni czerpia z tego ogromne zyski a to ze ludzi robi sie w ***** (bo cala masa daje sie robic w *****) to juz nie ich sprawa...
Z reszta chuje od konkursów smsowych staly sie ostatnio tak pazerne ze nawet nie soprawdzaja czy konkursy sa poprawnie napisane- jest w **** literowek i do tego szyk zdan jest taki ze profesor miodek by sie nie skumal o co tam chodzi...
Juz na samo słowo "handy" jestem tak uczulony jak dętka na gwozdzie...
po prostu mnie to wkurwia bo niemcy chloną wszystko co im sie powie ze jest modne (nawet jezeli to jest totalny chłam i GÓWNO i cala reszta europy z nich polewa), a jakis pedal z polski to podchwyci i zaraz kupuja licencje i probuja znalezc u nas takich pojebusów i zrobic na nich kase...
wogole wkurwia mnie 500000 smsow wysylanych z "konkursami", miliardem glupich dwebilnych ofert i ofertami zostawianymi na poczcie glosowej, osobiscie obcialbym jaja wszystkim ktorzy wysylaja te ****** oferty...
Nie wiem czy wszyscy z was wiedza ale te konkursy sa ***** warte, kuzyn pracuje w Erze i to polega na tym ze Era wydzierzawia komus jeden z tygh krotkich numerow (np 7299 czy cos) i te chuje wysylaja jakies konkursy (np, super konkurs smsowy, wygraj mercedesa odpowiedz na 10 pytan itp.) ale za smsy zwrotne oni naliczaja tyle ile chca (np 9zl + vat za jednego!!!) Ere **** to obchodzi bo oni czerpia z tego ogromne zyski a to ze ludzi robi sie w ***** (bo cala masa daje sie robic w *****) to juz nie ich sprawa...
Z reszta chuje od konkursów smsowych staly sie ostatnio tak pazerne ze nawet nie soprawdzaja czy konkursy sa poprawnie napisane- jest w **** literowek i do tego szyk zdan jest taki ze profesor miodek by sie nie skumal o co tam chodzi...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
A co do radia to ja nie slucham juz prawie wogole bo wwszedzie graja taka chujnie ze rece opadaja...
wole radia winampowe bo tam mozesz znalezc radia z muza ktorej nie uslyszysz w polskich stacjach, a sa to radia wyjebane gdzie nikt nie pierdoli glupot tylko graja graja i graja, a jedyne teksty jakie mozna tam uslyszec to nazwy ostatniego i nastepnego w kolejnosci kawałka.
wole radia winampowe bo tam mozesz znalezc radia z muza ktorej nie uslyszysz w polskich stacjach, a sa to radia wyjebane gdzie nikt nie pierdoli glupot tylko graja graja i graja, a jedyne teksty jakie mozna tam uslyszec to nazwy ostatniego i nastepnego w kolejnosci kawałka.
-
- Kontakt:
jezeli ktos jest zainteresowany to moge podac adres fajnej stacji z muza, troche slabsza niz inne ale i tak o niebo lepsza od naszych polskich.
www.mth-house.de
www.mth-house.de
-
- Kontakt:
http://mth-house.de/data/media-dsl.php
sorry, to ten link mial byc
sorry, to ten link mial byc
-
- Kontakt:
wole radia winampowe bo tam mozesz znalezc radia z muza ktorej nie uslyszysz w polskich stacjach, a sa to radia wyjebane gdzie nikt nie pierdoli glupot tylko graja graja i graja, a jedyne teksty jakie mozna tam uslyszec to nazwy ostatniego i nastepnego w kolejnosci kawałka
Exactly :) W pelni sie zgadzam :)
I tez mnie wkurwia jak wogole wszedzei widze - WYSLIJ SMS... jak ja nawet nie mam komorki.
Na GRY.WP.PL - BADZ SPRYTNY!! - OMIN KOLEJKE... Jesli spryt polega na zmarnowaniu 11zl dla czegos co za free z zajebistego serwa mozna zassac z usa to ja dziekuje. Wogole bycie elitarnym graczem dla nich oznacza gracza z forsa.
Eh
Exactly :) W pelni sie zgadzam :)
I tez mnie wkurwia jak wogole wszedzei widze - WYSLIJ SMS... jak ja nawet nie mam komorki.
Na GRY.WP.PL - BADZ SPRYTNY!! - OMIN KOLEJKE... Jesli spryt polega na zmarnowaniu 11zl dla czegos co za free z zajebistego serwa mozna zassac z usa to ja dziekuje. Wogole bycie elitarnym graczem dla nich oznacza gracza z forsa.
Eh
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com