Zajebiste oponki!
Zajebiste oponki!
Siemka.
Chcem kupic laki do 130zł ZA JEDNĄ OPONE!!! jakie polecacie do lasu??????ja nie mam pojecia jakie są dobre!
Wiem ze zaraz mnie opierdolicie ale looz :D:D:D
DH, FR!
powiedzcie mi jaka opnka była by lepsza do tak 140zł za JEDNĄ????
prosze..........
Chcem kupic laki do 130zł ZA JEDNĄ OPONE!!! jakie polecacie do lasu??????ja nie mam pojecia jakie są dobre!
Wiem ze zaraz mnie opierdolicie ale looz :D:D:D
DH, FR!
powiedzcie mi jaka opnka była by lepsza do tak 140zł za JEDNĄ????
prosze..........
Re: Zajebiste oponki!
chyba do lansu :):)) nie szkoda ci kasy ?SANV10-DH pisze:Siemka.
jakie polecacie do lasu?????.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=120892974
-
- Kontakt:
ja bym kupil 2x kendy kinetik za 35 zl sztuka i 2x to:
http://www.rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=140
http://www.rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=140
Rower ??? A co to ??
ale jak dla mnie nie ma sensu kupowac dobrych opon po 140 zl jedna skoro jak mieszkasz w miescie to jezdzisz tez po asfalcie kostce betonie czasami zachamujesz
pol sezonu i po oponie za 140 zl takie moje zdanie
jak miec opony to komplet tanich na rozpierduche i lepsze na jakies zawody czy co
pol sezonu i po oponie za 140 zl takie moje zdanie
jak miec opony to komplet tanich na rozpierduche i lepsze na jakies zawody czy co
Rower ??? A co to ??
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
NBX owszem, ale nie do końca... czasem lubi się "ślizgać" (nie raz doświadczyłem)... za to gazzaloddi to poezja:D masz kase bierz gazz`e:) ewentualnie High roller`a ale tą najmiększa mieszankę (bodajże 60a)... oponka jest przecudowna w terenie, niestety na asfalcie znika bardzo szybciutko:/
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
Re: Zajebiste oponki!
generalnie to chyba pomyliles fora. to jest forum o DH, 4X, dual... czyli kolarstwie ekstremalnym, a dyscyplina 130zl... hmmmm ja takiej nie znam, ale jestem jej strasznie ciekaw. Napisz cos wiecej poza tym, ze uprawia ja sie w lesie, plizzzSANV10-DH pisze:Siemka.
Chcem kupic laki do 130zł ZA JEDNĄ OPONE!!! jakie polecacie do lasu??????
kazdemu politykowi zafunduje "zloty strzal"
-
- Kontakt:
Gazzy chyba najbardziej universalne, ale nie ma idealnej opony.
Mam 2x24x3.0 , jezdze na 1/1.5 atmo. , na asfalcie trzymaja bosko, w SUCHYM lesie rowniez, na korzeniach pod katem przejezdzaja prosciutko, na kamolach super. Za to wystarczy ostry deszcz i w lesie na korzonkach czy tez sterczacych kamieniach leca tam gdzie rower je pchnie...
Mam 2x24x3.0 , jezdze na 1/1.5 atmo. , na asfalcie trzymaja bosko, w SUCHYM lesie rowniez, na korzeniach pod katem przejezdzaja prosciutko, na kamolach super. Za to wystarczy ostry deszcz i w lesie na korzonkach czy tez sterczacych kamieniach leca tam gdzie rower je pchnie...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com