Obręcz Alex Rims DM 18
Obręcz Alex Rims DM 18
Mam pytanko: czy felga AR DM 18 nadaje sie uzywania w dircie na hopkach i do jezdzenia troszku agresywniej. Gdyby ktos miał jakas rade to bym był bardzo wdzieczny!!!
Pozdrowiam i >>>GoD BleSS DownhilL
Pozdrowiam i >>>GoD BleSS DownhilL
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... light=dm18
a tak poza tym to obrecz do xc...
a tak poza tym to obrecz do xc...
www.mm-foto.pl
No wiesz soJa dużo osób używa tej "rafki" ale poco to kupować lepiej dodać te 15 czy 20zł na rafce i kupić już mocną obręcz A R SUPRA N, ja miałem takie obręcze i naprawde byłem heppy tyle że zmieniłem na DM 24 bo chciałem 24 kolo z tyłu mieć a nie 26.
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
-
- moderator
- Kontakt:
a ja mam (mialem) dm18 na funboxie niedolecialem i jeblem tylnym kolem o kant i dm18 teraz wisi sobie na scianie :)
kup sobie cos innego..
kup sobie cos innego..
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
A ja ważę 60 kilo i ta kółeczka mi wystarcza. Pewnie, że jak naprawdę gdzieś przydupię, to się scentruje ale leciutko. A jak napiąłem ładnie szprychy to od 2 miechów idzie prosto. Pare gleb ładnych od tego czasu było a i niedoloty do schodków się zdarzały.
PoZdRo 4 All
PoZdRo 4 All
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
jest to obrecz do xc
wazy 600gramow co jest wynikiem niezbyt fajnym skoro w norco mam supra d wazace okolo 560 :)
waze 60kg a na crossowce tez smigalem ostro po lesie (jednak bez skokow powyzej metra :) i sa leciutko scentrowane co jest dobrym wynikiem jak na 2 lata jezdzenia bez dotykania szprych
nie wiem jak w dircie czy innych dyscyplinach ,do enduro moga w sumie byc
na crossowce nie boje sie ze scentruje felge :) mimo to wazy swoje wiec przy jakims przyplywie kasy pewnie zastapi ja cos 400gramowego
wazy 600gramow co jest wynikiem niezbyt fajnym skoro w norco mam supra d wazace okolo 560 :)
waze 60kg a na crossowce tez smigalem ostro po lesie (jednak bez skokow powyzej metra :) i sa leciutko scentrowane co jest dobrym wynikiem jak na 2 lata jezdzenia bez dotykania szprych
nie wiem jak w dircie czy innych dyscyplinach ,do enduro moga w sumie byc
na crossowce nie boje sie ze scentruje felge :) mimo to wazy swoje wiec przy jakims przyplywie kasy pewnie zastapi ja cos 400gramowego
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
JB ja nie mówię, że jest mocna. Ja mówię, że MI WYSTARCZA. A jej nie oszczędzam. Poza tym jak się zderzyłem tył/tył dm18/dm24 to dm24 się pogięła. Jak szprych nie umiesz ładnie napiąć to się potem dziwisz, że wszystko, na czym nie pisze Double Track się gnie.
I tak Cię pozdrawiam.
And pozdro 4 all
I tak Cię pozdrawiam.
And pozdro 4 all
JB Rider to jest forum i każdy ma prawo do własnej opini. Jeszcze tu nigdy nie przeklinałem ale jesteś głupim chujem. ( c.h.u.j.e.m.). Wogóle nie na miejscu jest wyzywanie kogoś za wyrażanie opini sprzecznej z twoimi poglądami, tym bardziej że poldeck mówi rozsądnie. Sam zaczynałem od dm18 i zcentrowała mi się równie szybko jak późniejsza dm24 mimo że zawsze dociągałem szprychy.
Dobra, wygrałeś, jesteś najlepszy. Przepraszam, już ide polować na wulgaryzmy. Przepraszam że wtrąciłem się w twój "problem do poldecka". Aha, i naprawdę nie wiem co z figurą zrobić z powodu mojego cwaniactwa i zaburzeniami osobowości " delikatna panienka". Tylko zapamiętaj jedno mój mały mistrzu **** PISZE SIĘ PRZEZ "CH" !!!!!!!!!!!!
Ja się z tobą człowieku nie sprzeczam, ale argumenty w stylu "jesteś z.j.e.b.a.n.y bo myslisz inaczej niż ja" to wytaczaja dzieci w przedszkolu. Jeśli masz lat więcej niż trzynaście to wypadałoby zacząć myśleć adekwatnie do wieku. Z wyrazami bezgranicznego nie_szacunku.
A ja Cię i tak pozdrowię bo to leży w ramach bycia (uwaga! trudne słowo!) kulturalnym, ale pewnie i tak tego nie będziesz umiał napisać poprawnie bo widzę, że nie dorosłeś jeszcze do używania słownika.
pozdro 4 all a szczególnie dla Ciebie
A ja Cię i tak pozdrowię bo to leży w ramach bycia (uwaga! trudne słowo!) kulturalnym, ale pewnie i tak tego nie będziesz umiał napisać poprawnie bo widzę, że nie dorosłeś jeszcze do używania słownika.
pozdro 4 all a szczególnie dla Ciebie