Nigdy Juniora bez QR20!!!!
Nigdy Juniora bez QR20!!!!
Witam
Nigdy nie kupujcie Bomberow dwopolkowych bez osi QR20, wlasnie na jednym z dropow pogialem dolna czesc widelca (byla niezla gleba hihihi) i teraz musze wymienic caly dol za jedyne 700,- zeta, prawdopodobnie gdyby amor byl na sztywna os nic by sie nie stalo a tak dupa z jazdy na przynajmniej 2 tygodnie bo czesc trzeba sprowadzic z wloch i kasa w plecy.
pozdro dla wszystkich
Nigdy nie kupujcie Bomberow dwopolkowych bez osi QR20, wlasnie na jednym z dropow pogialem dolna czesc widelca (byla niezla gleba hihihi) i teraz musze wymienic caly dol za jedyne 700,- zeta, prawdopodobnie gdyby amor byl na sztywna os nic by sie nie stalo a tak dupa z jazdy na przynajmniej 2 tygodnie bo czesc trzeba sprowadzic z wloch i kasa w plecy.
pozdro dla wszystkich
-
- Kontakt:
ludzie czy tylko ja mam taki klopto z tymi lagami na 10 ?? bo moj hayes przy hamowaniu sciaga kolo w dol tera mam oske przykrecana i takie podkladki ze niby blokuja os w widelcu ale troche dalej sie rusza.....
nie pomaga dokrecenie kola.... o nie.
jak zahamuje to sie przechyla kolo w lewo, jak uderze w ziemmie to sie prostuje :/ bo siee w hakach rusza
z patentem to niewiele sie przesowa ale jednak wystarczajaca zeby tarcza tarla...
nastepne za qr20 bo tam sie tak nie robi....
ma ktos wogole jakis sposob zeby to ****** kolo sie nie ruszalo ale zeby byl hampel? (bo luz mozna zdjac hampel i nie istnieje problem ale nie o to chodzi)
nie pomaga dokrecenie kola.... o nie.
jak zahamuje to sie przechyla kolo w lewo, jak uderze w ziemmie to sie prostuje :/ bo siee w hakach rusza
z patentem to niewiele sie przesowa ale jednak wystarczajaca zeby tarcza tarla...
nastepne za qr20 bo tam sie tak nie robi....
ma ktos wogole jakis sposob zeby to ****** kolo sie nie ruszalo ale zeby byl hampel? (bo luz mozna zdjac hampel i nie istnieje problem ale nie o to chodzi)
ja mam jr 03 na zwykla os i hujesa maga 8' i tez czasami mam ze przy mocnym hamowaniu kolo sie przekrzywia... ale jakos sobie z tym radze, poprostu nie staje na przednim kole bo po co?! dla szpanu czy co...? i kolo zapinam cholernie mocno, nawet noga ciezko mi sie je zapina:) jakos sie trzyma i nie przekrzywia teraz:)
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
-
- Kontakt: