GÓRNICY :/ :/ :/ :/ :/ :/
GÓRNICY :/ :/ :/ :/ :/ :/
no nie wyrobie poprostu...siedze w domu, spokojnie, nagle odpalam TVN24 i widze co sie dzieje. No krew mnie zalała poprostu...
Przyjechała ta chołota, małpy, ćwkoki, te pierdziele ****** i mi miasto rozpierdalają :/
...jak oni chca byc traktowani poważnie skoro juz drugi raz taki numer odwalają. Chcą sie napierdalać, niech sie walną młotem w łeb, a nie napierdzielają na wogole nie winnych policjantów...:/ :/ :/ żenada poprostu...
tym razem trzymam w 100% racje policji...powinni im nakopać w dupsko, spakować do autobusów...i wywiesc spowrotem na tą wieś z której przyjechali !!! !!
Przyjechała ta chołota, małpy, ćwkoki, te pierdziele ****** i mi miasto rozpierdalają :/
...jak oni chca byc traktowani poważnie skoro juz drugi raz taki numer odwalają. Chcą sie napierdalać, niech sie walną młotem w łeb, a nie napierdzielają na wogole nie winnych policjantów...:/ :/ :/ żenada poprostu...
tym razem trzymam w 100% racje policji...powinni im nakopać w dupsko, spakować do autobusów...i wywiesc spowrotem na tą wieś z której przyjechali !!! !!
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
-
- Kontakt:
sam sie jebnij w łeb ***** jeden. Wyzywasz górników od małp i wieśniaków(bo jak wiemy Katowice i inne śląskie miasta to jest wieś...)a nawet nie wiesz o co im chodzi matole. Oczywiście nie popieram ich metod, ale nie znaczy to ze ludzi którzy uczciwie pracują na chleb należy besztać. Jakoś nikt nie jedzie po anarchistycznym scierwie demolujacym miasta podczas manifestacji przeciwko przemocy i nietolerancji, ale zdesperowanych ludzi którzy ledwo wiązą koniec z końcem, próbujących walczyć o emeryture po 25 latach zapier.. w ciemnościach i smrodzie należy spałować a najlepiej wystrzelać.
Brawo gratuluje podejścia do sytuacji!!!
Brawo gratuluje podejścia do sytuacji!!!
-
- Kontakt:
maverick-fr i podobnie myslacy - skonczcie juz tym kompleksem Wawy i wsi. Jestem z Wwy i nie uwazam innych miast za wsie. Jednak widzac doroslych chlopow (gornikow), ktorzy jak gowniarze tluka sie z policja i rozpierdlalaja nam miasto to slowa WIEŚ, WSIOCHY itp same cisna sie na usta.
Nie wyobrazasz sobie jak wqrwiajace sa wycieczki Lepperow, gornikow i innych, ktorzy robia u nas zadymy, blokady, korki itp akcje. Mieszkajac w Wawie odbija sie to na mieszkancach, ktorzy z sytuacja gornikow nie maja nic wspolnego, a nie na politykach.
Nie wiem jak macie w innych miastach z korkami, ale wjedz kiedys w korek i utknij na 3-4h dlatego ze jakies przyjezdne matoly robia zadyme to zrozumiesz o co chodzi.
Nie wyobrazasz sobie jak wqrwiajace sa wycieczki Lepperow, gornikow i innych, ktorzy robia u nas zadymy, blokady, korki itp akcje. Mieszkajac w Wawie odbija sie to na mieszkancach, ktorzy z sytuacja gornikow nie maja nic wspolnego, a nie na politykach.
Nie wiem jak macie w innych miastach z korkami, ale wjedz kiedys w korek i utknij na 3-4h dlatego ze jakies przyjezdne matoly robia zadyme to zrozumiesz o co chodzi.
Bike Brothers
Chrabał, Braciakow 2h...dziekuje bardzo, nareszcie ktoś kto rozumie o co mi chodzi...
maverick-fr napisał : "nawet nie wiesz o co im chodzi matole"..jakbym nie wiedział, to bym nie pisał...pozatym 25 lat w brudzie syfie i ah ih oh wogole...przepraszam bardzo...ale po :
1. ktoś im kazał zapierdalac jako górnik, na siłe ich na dół wysyłali ??
2. za czasów komuny to dupe miodem im smarowali, i co ?? teraz nagle zle, bo nie ma juz dywanu, telewizorka i mieszkania za darmo...tylko trzeba pozapierdalać.
...wiec prosze nie pierdzielic głupot ze oni tacy strasznie poszkodowani są, ze tak w tym brudzie i smrodzie...
maverick-fr napisał : "nawet nie wiesz o co im chodzi matole"..jakbym nie wiedział, to bym nie pisał...pozatym 25 lat w brudzie syfie i ah ih oh wogole...przepraszam bardzo...ale po :
1. ktoś im kazał zapierdalac jako górnik, na siłe ich na dół wysyłali ??
2. za czasów komuny to dupe miodem im smarowali, i co ?? teraz nagle zle, bo nie ma juz dywanu, telewizorka i mieszkania za darmo...tylko trzeba pozapierdalać.
...wiec prosze nie pierdzielic głupot ze oni tacy strasznie poszkodowani są, ze tak w tym brudzie i smrodzie...
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zgadzam sie ze gornicy to jak pierdolone szympansy w zoo sie zachowuja.. rozumiem ich sytuacje materialna.. ale np alitali piloci stewardesi i inni nie jadas do rzymu sie napierdaslac.. tylko spokojnie negocjuja i przestaja latac.. a te ****** dziki wyszly z ziemi i sie im w dupach poprzewracol i jade do warszawy... brak slow
-
- Kontakt:
co prawda to prawda ,ale nic nie poradzimy na to.oni bedą siedziec tam do usranej smierci a na ich stolki przyjdą kurw..y z ich rodzin.Oleksy juz zalatwil synkowi robotke w orlenie na stanowisku jakiegos dyrektora marketingu.A wiadomo ze jebaka lesny nie skonczyl jeszcze 20 lat studiów nie ma,i wluczy sie po takich geyowskich klubach jak UTOPIA w WARSZAWIE i kazdy juz go dymal w dupe.Wiem to z tąd iz chodzil do prywatnej szkoly razem z moim kolegą.Nawet pokazywal mi tego pedzia,koles oczy sobie maluje.
jadzie !!