Mam problem z rodzicami chce za własne pieniądze qpić sobie bmx a oni nie chcą się zgodzić (mój brat jeździ na dj i ma całe nogi od platworm poorane na małyszu (wawa) się raz poważnie zrombał ale nic mu się niestało i z dropa też i to wystarczyło) próbowałem wszystkiego!!!!!! od tego że nie będe skać aż po to ze oprócz fullfaca q pie terz nagolenniki i zbroję ale nic błagam pomóżcie mi jakie argumenty algo sposoby POMOCY!!!!!!!!!!!!!
jak to twoj chajs to idz kup rower i tyle :D przeciez nie wyrzuca go do smieci jak juz kupisz :) no chyba ze oni trzymaja twoj hajs (to masz problem - nigdy nie dawaj starym swojego hajsu jak masz z nimi takie problemy)
Gadać tylko o rowerach... pokazywać zdjęcia rowerowe... filmy rowerowe... kojarzyć wszystko z rowerem. W końcu im się znudzi słuchać Ciebie i Ci kupią rower..
Paul za dużo roboty by było z tym i za długo...moi starzy też sie pluli ze rower kupuje nowy i postawiłęm ich przed faktem dokonanym to nawet powiedzieli ze ładny kolor ramy:P alle pluli się że rama za mała<lol> powodzenia życze:D
do Kuba szczecin
Myślisz że ich tak nie bajerowałem że siedze ciągle przed kompem i wogółe oczki sobie psuje i z moimi rodzicami fakt dokonany nie przejdzie....:/:/
Jeśli możesz to przeczytać to znaczy że masz głowę za blisko monitora
Ludzie dzięki wam!!!!!!!!! mama już się prawie zgodziła jak jej pokazałem forum że cała polska mi radi pojechać i wrucić z rowerem bez ich wiedzy i sam fakt że cala polska może o tym czytać ją trochę zmiękczył i nie stawia takiego oporu!! a ojciec to pół biedy:D:D:D
Jeśli możesz to przeczytać to znaczy że masz głowę za blisko monitora
zacznij gadac ze lepiej wydac forse na bika nizmna fajki maryche alkohol
wiesz jak gadaj "jak nie chcecie mi pozwolic kupic roweru to ide na pifko do kumpli" :) pomoze