przewrazliwienie bikerów

GAAP
Kontakt:

przewrazliwienie bikerów

Post autor: GAAP »

bikerzy sa troszke przewrażliwieni!! a dokładnie:
wystwiłem delte hl na allegro!a to że jestem z tego samego miasta co mój kolega i tz miał delte i ją połamał na hałdzie!!!to jakiś szyszka523@wp.pl przesyła mi e-maila z grozbami!!
a teraz napisze co mi napisał

"jesli to ty co połamałes ta delte na hałdzie i wyhujasz jaiegos kolesia z tym ze to było spawane to dostaniesz osobiscie odemnie wpierdol"

chyab koles jest jakis inny bo to że w jednym mieście jest pełno delt i jeden koleś połamał ją i teraz oskarża innegi(mnie) że chce sprzedać połamana delte tylko dałem jakieś starsze fotki TO SIE GRUBO MYLI!! owszem sprzedaje peknieta delte ale wszystko jest opisane i sa dokładne fotki

WIEC JAK TEN KOLES JEST NA DH-ZONE to niech sie szczai z takimy obelgami!!
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

napisz to allegro ze ci grozi to mu zablokuja konto :S
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

zrób tak niech sobie koleś nie pozwala, BUC jeden
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Haha, ale burak, ale cóż, racji też troche ma, złamać może jedne, a wystawiać drugi.......nikt by chyba nie chciał kupować nieto za co zapłacił, a jakby takiego maila dostał ten co połamał i sprzedaje, toby sie wysrał, a że Ty takiego dostałeś, to widzimy co zrobiłeś.......
http://dhcyc.pinkbike.com
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

dobrze mowi O_o napisz do allegro to moze go zablokuja

zgadzam sie ze ma troche racji bo nikt nie chce kupowac trefnego sprzetu ale napisales co jest uszkodzone, zreszta przeciez mogl najpierw napisac maila z pytaniem czy to jest wlasnie ten amorek, ktory zostal polamany "gdzies tam":)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

moim zdaniem nie zablokuja mu konta bo stawil w mailu pewna implikacje... musisz spelnic pewien warunek (polamac na haldzie) by dostac wpierdol :DDD ale gosc glupi troche niech sie najpierw grzecznie spyta.

napisz mu ze jesli to on jest tym krotkowlosym brunetem to tez dostanie wpierdol... koles prawdopodobnie nie jest zbyt bystry a prawdopodobienstwo ze ma takie uczesanie jest spore. moze sie zestresuje :]
www.trialshop.pl
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

Inur napisz mu ze jesli to on jest tym krotkowlosym brunetem to tez dostanie wpierdol... koles prawdopodobnie nie jest zbyt bystry a prawdopodobienstwo ze ma takie uczesanie jest spore. moze sie zestresuje :]Inur

Heheh Niegłupi pomysł napisz mu tak to koleś sam sie przestraszy i wiecej neibędzie Ci pisał takich pierdoł, widać że ten ktoś to obrońca uciśnionych:D
lej na mÓr!!!!!!!!!
camper
Kontakt:

Post autor: camper »

Inur pisze: napisz mu ze jesli to on jest tym krotkowlosym brunetem to tez dostanie wpierdol... koles prawdopodobnie nie jest zbyt bystry a prawdopodobienstwo ze ma takie uczesanie jest spore. moze sie zestresuje :]
hehe wyśmienite .. :D ciekawe jakby zareagowal na owy list :D
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

camper No ciekawe ciekawe
kapkama
Kontakt:

Post autor: kapkama »

No to sprobojcie to zrobic, tez ciekawy jestem co z tego bedzie
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

Nastrasz kolesia, to jedyna dobra opcja, bo co jak co, ale gość działał w słusznej sprawie (przynajmniej tak myślał), tylko pewnie jest baaardzo młody, więc zadziałał głupio...

GAAP, po której hałdzie jeździliście? wyry, łaziska?
R@F@Ł
Kontakt:

Post autor: R@F@Ł »

te fotki połamanej delty są moje i moja delta :)
i kurde ja sie tak nieuczesałem:] to ten wiatr mi tak włosy ułorzył:P
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
Domo
Kontakt:

Post autor: Domo »

Jaca pisze:GAAP, po której hałdzie jeździliście? wyry, łaziska?
murcki chyba
fura: http://tiny.pl/hrc2
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

http://www.allegro.pl/show_user.php?sea ... a523@wp.pl >> to jego konto /?>>? heh tez mialem delte ... byla nawet nawet ale ta na zdjeciach to niezle skatowana ... ja sie dolaczam do pytania jaka to byla gleba czy skok ze polamalo haki i booster pekl??
R@F@Ł
Kontakt:

Pewnego dnia pojechalismy z kumplami na murcki:)pojeździc po takiej mini trasce DH i poskakac z dirtów.
Kumpel wpadł na pomysł zeby pojechac przez hałde niedaleko KATOWIC(murcek).
Weszlismy na hałde, napilismy sie wody i zaczelismy z tej hałdy zjeżdżać :D
a tu nagle O_o jeb taki rów:/5m przede mną. W pewnym momencie myslałem zeby zeskoczyc z bika:)
po chwili wpadł mi nastepny pomysł zeby wjechac prosto w rów:] ale przy takiej predkosci to przelece przez kiere i polece nad ulica :/OOJ no to rowerem równolegle do rowu;/
Nagle cos jebło porządnie:) wstaje otrzepuje sie z tego syfu ,podnosze rower ,a tu nagle wypadło mi przednie koło 0_o pierwsze co mi przyszło do głowy to ,ze miałem za słabo dokręcone srubki:) biore te kółko i widze moje kawałki haków w ośce ;( potem spojżałem a tu boster tez poszedł sie walic ;( patrze od boku a delta pokrzywiona ;[ całe szczescie ze kumpel wzioł widełki do plecaka ,wode utlenioną, husteczki higieniczne, igłe i nitke dzieki któej mogłem sobie zaszyc troche spodenki :) bo niechciałem jeździc z jajami na wierzchu i pojechalismy w wyznaczony nam cel:)
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
R@F@Ł
Kontakt:

I jescze jedno:)
Nasz TYSKI bilans
3 delty poległy w ciagu 2 tyg.
Jakis jeba** FATUM:/
<o_O>