Do Szczecińskich bikerów i okolic

CARTMAN
Kontakt:

Do Szczecińskich bikerów i okolic

Post autor: CARTMAN »

Czy słyszeliście moze o torze w Międzyzdrojach jezeli tak to co o nim sadzicie teraz?? Chodzi mi o opinie poniewaz ja i mój kumpel zbudowalismy cały tor własnoręcznie.

To ludzi którzy na nim byli :
Teraz druga hopa od góry ta największe ma ponad 1m wysokości i dzieki górce jest tam dość duzo lotu jest jeszcze jedna hopka tylko ze mało widoczna w celu wspóonego pojeżdzenia na hopah skontaktójcie sie ze mną na gg 24 39 046 lub kom. 504 492 172

Pozdro!
maczo13
Kontakt:

Post autor: maczo13 »

kurde a w zeszłym tygodniu byłem w międzyzdrojach z rowerem i tak sobie śmigalem po WPN myślałem że tam nic niema dziś też jade ale bez roweru
elo elo madafaka zajebali mi składaka
IrOOnMan
Kontakt:

Post autor: IrOOnMan »

Mogliby zbudować coś fajnego w Szczecinie bo poza zjazdami to jest pare biednych hopek, które często ktoś niszczy.
http://www.specialized.com/bc/SBCBkModel.jsp?minisite=10081&spid=5744&bikeTab=techspec
Śledziu
Kontakt:

Post autor: Śledziu »

W szczecinie i tak jest całkeim spoko. My w stargardzie musimy do was jeździć, bo u nas nie ma warunków (żadnych górek poza amfiteatrem), a jak coś zbudujemy to nie postoi to dłużej niż 2 dni bo zaraz zniszczą :/

[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
maczo13
Kontakt:

Post autor: maczo13 »

w szczecinie jest grubo tylko trzeba wiedziec gdzie :]
elo elo madafaka zajebali mi składaka
Pawko
Kontakt:

Post autor: Pawko »

gdzie niby jest tak "grubo"??
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=566269
CARTMAN
Kontakt:

Ej no Pawko a las arkońsiki i puszcza bukowa tam jest od zajebanie miejscówek,a widok czy to nadal mało ??

Wiadomość z ostatniej chwili na międzyzdrojskiej miejsówce powstał drop obecnie lece z niego 4,5 m w dal i niemniej w dół :) będzie stale powiększany.
CARTMAN
Kontakt:

Ej no Pawko a las arkońsiki i puszcza bukowa tam jest od zajebanie miejscówek,a widok czy to nadal mało ??

Wiadomość z ostatniej chwili na międzyzdrojskiej miejsówce powstał drop obecnie lece z niego 4,5 m w dal i niemniej w dół :) będzie stale powiększany.
ŚwierQ
Kontakt:

Post autor: ŚwierQ »

o kurwa.....sory za reakcje. te ziomuś który to wątpił ze w sz-n nei jest "Grubo" ? w niedziele jedziemy do puszczy...mzoe wybierzesz sie z nami ? zobaczymy wtedy jaki kozak jesteś :)
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
ŚwierQ
Kontakt:

Post autor: ŚwierQ »

CARTMAN macie tam dirty? jak tak to wpadamy na dniach :)
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
MaxPower1994
Kontakt:

Post autor: MaxPower1994 »

a widzieliście te hardkorowe skocznie na motokrosie?
!!!! MAX DH FREERIDER HARDCORE TO THE BONE TO JA !!!!
Pająk
Kontakt:

Post autor: Pająk »

w Międzyzdrojach - Woliński Park Narodowy - niebieski szlak dokładnie na wysokości nasypu torów kolejowych - w lesie przy siedzibie nadleśnictwa, idąc górką wzdłuż klifu przy torach (tego klifu, który widać dokładnie z pociągu od strony Świnoujscia) w dół niebieskim szlakiem znajdziecie na pewno - niebieski szlak przy nadleśnictwie!!
Tor ma 5 hop oraz dropa z desek zawieszonego na poprzeczce między drzewami . W sumie zbudowaliśmy to, co dało się zrobić z przyniesionej na plecach ziemi (Park Narodowy, zero kopania), jak na razie to miejscówka wzbudziła już jakieś zainteresowanie, widać, że ktoś jeżdzi, pogotowie ratunkowe donosi o 3 uszkodzeniach ciał bajkerów (obojczyk, ręka, palec u nogi + potłuczenia) :D
pozdrawiam
Pająk
Kontakt:

Post autor: Pająk »

Jak chcecie przyjechac to gg 2508061
chcemy też zbudować dirt, ale już nie w Parku...
Najpierw jednak chcę uzgodnić to z nadleśnictwem, bo nie mam ochoty na sytuacje takie, że ktoś przyjdzie i zrówna z ziemią (jak dirt na fosie - gdzieś było na forum)
pozdrawiam
ODPOWIEDZ