Do Szczecińskich bikerów i okolic
Do Szczecińskich bikerów i okolic
Czy słyszeliście moze o torze w Międzyzdrojach jezeli tak to co o nim sadzicie teraz?? Chodzi mi o opinie poniewaz ja i mój kumpel zbudowalismy cały tor własnoręcznie.
To ludzi którzy na nim byli :
Teraz druga hopa od góry ta największe ma ponad 1m wysokości i dzieki górce jest tam dość duzo lotu jest jeszcze jedna hopka tylko ze mało widoczna w celu wspóonego pojeżdzenia na hopah skontaktójcie sie ze mną na gg 24 39 046 lub kom. 504 492 172
Pozdro!
To ludzi którzy na nim byli :
Teraz druga hopa od góry ta największe ma ponad 1m wysokości i dzieki górce jest tam dość duzo lotu jest jeszcze jedna hopka tylko ze mało widoczna w celu wspóonego pojeżdzenia na hopah skontaktójcie sie ze mną na gg 24 39 046 lub kom. 504 492 172
Pozdro!
-
- Kontakt:
w Międzyzdrojach - Woliński Park Narodowy - niebieski szlak dokładnie na wysokości nasypu torów kolejowych - w lesie przy siedzibie nadleśnictwa, idąc górką wzdłuż klifu przy torach (tego klifu, który widać dokładnie z pociągu od strony Świnoujscia) w dół niebieskim szlakiem znajdziecie na pewno - niebieski szlak przy nadleśnictwie!!
Tor ma 5 hop oraz dropa z desek zawieszonego na poprzeczce między drzewami . W sumie zbudowaliśmy to, co dało się zrobić z przyniesionej na plecach ziemi (Park Narodowy, zero kopania), jak na razie to miejscówka wzbudziła już jakieś zainteresowanie, widać, że ktoś jeżdzi, pogotowie ratunkowe donosi o 3 uszkodzeniach ciał bajkerów (obojczyk, ręka, palec u nogi + potłuczenia) :D
Tor ma 5 hop oraz dropa z desek zawieszonego na poprzeczce między drzewami . W sumie zbudowaliśmy to, co dało się zrobić z przyniesionej na plecach ziemi (Park Narodowy, zero kopania), jak na razie to miejscówka wzbudziła już jakieś zainteresowanie, widać, że ktoś jeżdzi, pogotowie ratunkowe donosi o 3 uszkodzeniach ciał bajkerów (obojczyk, ręka, palec u nogi + potłuczenia) :D
pozdrawiam