((((( Dirt Jumper III 2oo3 )))))
-
- Kontakt:
((((( Dirt Jumper III 2oo3 )))))
Mam pytanie ponieważ mam możliwość kupna amorka DJ III z 2oo3 skok 130 mm za cene około 750 złotych czy moglibyście napisać mi czy to dobra cena albo jaki wybrac amorek do 750 zł. I na co mam zwrócić uwagę ?? Z góry dzięki wszytskim. :))
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
owszem dostaniesz 2004, ale to gówno w porównaniu z modelem 2003 jesli chodzi o prace:/ poza tym wazy tonę. 750zł to w sumie żadna rewelacja za DJ3 z 2003... rozejrzyj sie troche, ja ostatnio chiałem kupić amortyzator i przeglądając oferty znalazłem 2 sztuki dj3 `03 po 600-650zł, ze zdjęc wynikało, ze są w naprawde bdb stanie. do 750zł kupisz już coś naprawde konkretnego (mowa o używanych amortyzatorach).. z tym, ze kupując używany amortyzator do tego typu MTB musisz się liczyć z tym, ze mimo zapewnien sprzedajacego, może być on w kiepskim stanie, bo przecież tego typu sprzętu nie kupuje sie po to zeby jeździć po bułki do sklepu (chociaz takie przypadki też sie zdarzają:P) ...szukaj starych Z1, drop off`ów itp:)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
-
- Kontakt:
duro e podobno jest niezły
nie ma nic ciekawego w tej kat. cenowej, jeśli chodzi o nowe amortyzatory. niedawno sam chciałem kupić amora do 1300 zł i nic ciekawego nie znalazłem nowego, a używki nie chciałem bo sie można nieźle wpakować... w końcu kupiłem dj II 2003 jest zajebisty. ale jeśli chcesz używkę to dj II 2003 dostaniesz tak za 7 stów na allegro, chociaż ja bym nie kupił, jak nie jest na gwarancji, bo różnie z tymi koronami bywa.
podsumowując: na dzień dzisiejszy brał bym duro e (około 500 zł)
nie ma nic ciekawego w tej kat. cenowej, jeśli chodzi o nowe amortyzatory. niedawno sam chciałem kupić amora do 1300 zł i nic ciekawego nie znalazłem nowego, a używki nie chciałem bo sie można nieźle wpakować... w końcu kupiłem dj II 2003 jest zajebisty. ale jeśli chcesz używkę to dj II 2003 dostaniesz tak za 7 stów na allegro, chociaż ja bym nie kupił, jak nie jest na gwarancji, bo różnie z tymi koronami bywa.
podsumowując: na dzień dzisiejszy brał bym duro e (około 500 zł)