tor 4x w ostrowie wlkp
tor 4x w ostrowie wlkp
WItam!! dzisiaj bylem w urzędzie miejskim i wyrazili zgode na budowe nawet chca to sfinansować. Ale chca zebym przedstawil jakies na przyklad wybudowane w polsce. Wiem ze moge pokazac szczawno i inne ale jest taki problem bo to bedzie w opuszczonej zwirowni. zaczynac sie bedzie z 8m zjazdu (ok 45km/h) i tor na plaskim. dajcie jakies linki z fotami takich plaskich torow bo im szybciej bedzie projeskt tym szybcie bedziemy smigac. Oczywiscie po skonczeniu zapraszam wsystkich obiecuje ze lipy nie odwale. Jak kto bedzie chcial przyjechac to mail slazak666@o2.pl
kiedys se siedzialem w chacie i browara saczylem wyczytalem ze buduja u nas skatepark. O skejtach pamietaja o o rowerzystach nie maja pojecia pomyslalem. W sumie to i tak w skateparku bede jezdzil. I napisalem maila zeby zrobili cos z nami przedstawilem sytuacje odpisali ze zobacza co da sie zrobic. Po trzech tygodniach dostalem ze chca sie ze mna spotkac i sie bardzo zdziwilem.
-
- Kontakt:
slazak pokaz im zdjecia toru w białymstoku (poszukaj na stronie superligi) albo zdjec kazoory - tez superliga, jak cos to masz duzo zdjec na www.rrteam.go.pl - tor w lodzi
pozdro - informuj o postepach
pozdro - informuj o postepach
-=dual forever=-
jak rozped z gory a pozniej na plaskim to mysle ze mozecie sie pokusic o zrobienie toru do 4x w stylu racingowych torow BMX tylko nie dla 8 a dla 4 :), poszukaj w necie fot torow BMX znajdziesz rowniez i rozne plany budowy itp..
mysle ze taki bylby b.dobry bo mozna na tym smigac i MTB i BMX spokojnie i nie trzeba sie przejmowac ze tor jest na plaskim.
mysle ze taki bylby b.dobry bo mozna na tym smigac i MTB i BMX spokojnie i nie trzeba sie przejmowac ze tor jest na plaskim.
panowie .... wiecie gdzie jest grabów ?? tam niedaleko ostrowa ...
miałem tam jechac do rodziny ale zrezygnowałem bo myslalem ze sobie nie pojezdze :/ macie tam gdzie jezdzic ?? za rok tam na 100% wpadne i chciałbym z kims normalnym pojezdzic i przez chwile nie patrzec na rodzine
miałem tam jechac do rodziny ale zrezygnowałem bo myslalem ze sobie nie pojezdze :/ macie tam gdzie jezdzic ?? za rok tam na 100% wpadne i chciałbym z kims normalnym pojezdzic i przez chwile nie patrzec na rodzine
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883