Nowa rama, ale jaka ;)

hypnotic r
Kontakt:

Nowa rama, ale jaka ;)

Post autor: hypnotic r »

Witam. Mam speca p2 i próbóje zrobić manuala , ale efekt teraz jest taki sam jak na początku mojej nauki :(,
i myśle o jakiś nowej ramie, ale żeby rozmiar był 13" i jak najkrótsza górna rura, taka dla poczatkujączego (nawet banego nie potrafię zrobić), nieważna cena ani nic, ten temat jest dla mnie bardzo ważny i porosze o nie robienie tutaj żadnych rozruchów :). Bike jest dla mnie wszystkim i prosze o pomoc. Ach na tej ramie będę gównie jeżdzić w fr, dircie i streecie (wszystko trzeba posmakować) ;)

Z góry wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi i pozdro 4 all
Swistak1989
Kontakt:

Post autor: Swistak1989 »

Heh, dziwi mnie to, ze nic nie potrafisz zrobic... Przeciez na kazdej ramie da sie a w przypadku poczatkujacego i tak nie zauwazysz wiekszej roznicy. Jak dla mnie to po prostu jakies Twoje widzimisie... Ale skoro tak bardzo chcesz ramke krotka, to kup sobie a ganga. Ma najkrotsza gorna rurke :) Taka jest krotka, ze nawet normalni ludzie normalnego wzrostu zachaczaja nogami o kierownice :) Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

YYYYY,powiem jedno nie sprzedawaj speca,zajebista ramka,tak sie zdaje na pcozatku,ze sie nie da,ze to przez rame,ale nto nie prawda wystarczy pocwiczyc a nie zganiac cala wine na sprzet.moja rada brzmi,trenuj!trenuj i jeszcze raz trenuj!!!
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
KURA
Kontakt:

Post autor: KURA »

Trening czyni mistrza!!!!!
paqman
Kontakt:

Post autor: paqman »

Spec P2 fana ramka więc nie sprzedawaj, a jeśli chodzi o manuala to łatwiej się robi przy krótszym tylnym trójkącie ramy
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Człowieku, nawet nie gadaj, że zmieniasz rame bo na tej nieda się nic zrobić.......poprostu się ucz, te ramy same z siebie mają geometrię sprzyjającą takim wyczynom i niebardzo będą się od siebie różnić....no możę troche, ale bez przesady żeby rame wymieniać...Ja bym pomyślał o kole 24" na tył (zresztą już myśle ale kasy nima:P), no i jak jestes że tak powiem mały, to trudno Ci będzie wyrywac odpowiednio rower na manuala czy na bunnego....ja waże jakieś 55 kg, czyli niewiele dwa razy więcej niż mój bike, a jednak jakoś mi wszystko jak narazie wychodzi :P Ćwicz i tyle, to właściwie jedyny słuszny pomysł :P
http://dhcyc.pinkbike.com
Pawlas
Kontakt:

Post autor: Pawlas »

cicho... rama jest chujowa sprzedaj ja, jest beznadziejna do wszystkiego, nic sie na niej nie nauczysz !!
btw. za ile ja bedziesz sprzedawal ? :)
DangerousMike
Kontakt:

Post autor: DangerousMike »

hahha, Pawlas,, wlasnie, za ile???
Ride-Sex-Eat-Ride-Sex-Eat-Ride-Sex-Eat....
http://www.northshore.friko.pl
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

hehe nie sprzedawaj te ramki...

co do manuala to Ci powiem ze sam mam destroyera jumpa i manuala sie ucze codziennie gdzie sie da, a skoro twierdzisz ze nie mozesz go wyrwac to oznacza ze za malo probojesz go wyrwac bo wlasnie te wyrwanie jest najtrudniejsze w manualu. Owszem, sa ramy na ktorych jest naprawde bardzo fajnie wyrwac do manuala ale ze p2 nie jest taka ? hmm... w kazdym nie sprzedawaj ramy bo to nic nie zmieni, bierz lepiej bika i spieprzaj na bika i sie ucz bo zmiana ramy nic Ci nie da...

Dziwi mnie tylko ze bannego nie mozesz zrobic:/ ja tam bannego robie wysokiego ale juz manual to inna sprawa

PS. przepraszam za brzydkie wyrazenia
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Chcesz fajna rame kup sobie cos takiego, najlepiej z korba i tylnim kolem. Dogadamy sie co do ceny http://allegro.pl/show_item.php?item=59451181
n0 ridE n0 fUN
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

UMFa kup, Krócej sie nie da :p 13,5 cala
lankru
Kontakt:

3,143k4r2 zajebista rama :)
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

chlopie ty sie zastanow co robisz nie zwalaj wszystkiego na sprzet bo banyy hopa idzie zrobic na ramie MTB 21" z obniozonym siodelkiem wiec rama nic do tego ze nie idzie TRENUJ TRENUJ JESZCZE RAZ TRENUJ i zobaczysz efekty

pozdr
lankru
Kontakt:

bez kitu, ja bannego sie nauczylem na jakims FORESTERZE 19calowym <lol>
Pawlas
Kontakt:

Ja ci szczerze polecam tego le toya ! to jest rzeznicka rama do streetu, dirtu i takich tam rzeczy, manuale i bunny hopy same sie beda na niej robily, a p2... szkoda gadac poprostu kupa, ona tyle kosztuje bo to spec jest, a tak naprawde ma beznadziejna geo... do niczego sie nie nadaje. Lepiej ja sprzedaj i kup tego le toya
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Tosz to qrwa POZER zaje*bany jest!!!! POZER!!!!!! Ma ramę za dobre kilka patoli i nic na niej nie potrafii i się pyta jaką lepszą kupić, żeby się czegoś nauczyć <lol>
elMo
Kontakt:

Post autor: elMo »

Trenuj nie marudź!!!! Znam dużo osób które wymiatają a wszystkie sie nauczyły na ramach powyżej 20"!!!! KATUJ!!!
http://www.pinkbike.com/photo/944642/

oneeighties!
Pawlas
Kontakt:

sprzedawaj nie *******, na takiej padace nic sie nie nauczysz !! nie sluchaj ich, ta rama jest do dupy !! a jak ci sie uda to sprzdasz ja nawet za 300zl, wiec jak cos to moje gg w podpisie
pozdro
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Nie no trochę mnie ponisło. Ta rama jest naprawdę do dupy. Kup sobie Santa Cruza V10. Na tym to bunny hop powinien Ci sam wyjść, a jak nie wyjdzie to odkupię od ciebie tę ramę za..............700zł. Naprawdę!!! Ten interes Ci się opłaca. Really. Jak będziesz ją sprzedawał to pisz na gg. 3259443
A i może Monster coś pomorze. Jak nic na monsterze Ci się nie uda to ewentualnie zamienię się nim za mojego duro. To dla ciebie wspaniały interes. Naprawdę koleś!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ