Prodigy JB z 2-polka ??????
Prodigy JB z 2-polka ??????
Ludziska oplaca sie cos takiego robic??? Myslalem nad Juniorem T, Dropoffem T, Manitou Stance Kingpin, White Brother, Rock Shox Boxxer.... Co polecacie? Aha oczywiscie w gre wchodzi tylko sztywna os! Pozdro 4 all!:)
Site: www.keydesigner.pl
Photo: www.pinkbike.com/photo/647707/
Photo: www.pinkbike.com/photo/647707/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
""""marekkomarek, 2005.05.12 12:04:37
Miałem to szczęscie (tak dokładnie szczęscie, ale o tym potem), że w sumie jako jeden z pierwszych smigałem na Dżonym! Ów ramę posiadałem w rozmiarze 16". Co moge powiedzieć. Na pewno dużo lepsza od pseudoPOINT`a (nie lubie krótkich ram:/) a i godniejsza uwagi od dragstara (ciut krótsza i wg. mnie lepszy kąt główki ramy - ja używałem jej z 2-półka 170mm skoku i mimo to ramka na zjeździe zachowywała sie dokładnie tak jak chciałem - pmimo dużego skoku rowerek był zwrotny! - nawet przy 24 calach z tyłu). Owszem brakuje wspawek przy główce - nie trudno zauwazyć,no ale co z tego? Skoro rama wytrzymała z 2-półką dość spore (jak na moje możliwosci:P) dropy, schody itp.... :) a przy tym jest lekka. Myślę,ze to bedzie (już jest?) spoora konkurencja dla wszystkich ram 4x z tej najniższej półki cenowej (bo jakością nie odbiega wiele od tych, czesto 2-3x droższych ram). Osobiscie polecam!:>""""
Miałem to szczęscie (tak dokładnie szczęscie, ale o tym potem), że w sumie jako jeden z pierwszych smigałem na Dżonym! Ów ramę posiadałem w rozmiarze 16". Co moge powiedzieć. Na pewno dużo lepsza od pseudoPOINT`a (nie lubie krótkich ram:/) a i godniejsza uwagi od dragstara (ciut krótsza i wg. mnie lepszy kąt główki ramy - ja używałem jej z 2-półka 170mm skoku i mimo to ramka na zjeździe zachowywała sie dokładnie tak jak chciałem - pmimo dużego skoku rowerek był zwrotny! - nawet przy 24 calach z tyłu). Owszem brakuje wspawek przy główce - nie trudno zauwazyć,no ale co z tego? Skoro rama wytrzymała z 2-półką dość spore (jak na moje możliwosci:P) dropy, schody itp.... :) a przy tym jest lekka. Myślę,ze to bedzie (już jest?) spoora konkurencja dla wszystkich ram 4x z tej najniższej półki cenowej (bo jakością nie odbiega wiele od tych, czesto 2-3x droższych ram). Osobiscie polecam!:>""""
lej na mÓr!!!!!!!!!
ja sie wypowiem bo sam mam johnego rozm 14,5 super wkurza mnie jedna rzecz ze srodek suportu jest troszeczke za nisko osadzony no mogł by byc troszke wyzej bo niekiedy chacze pedałem o ziemie jak pedałuje i skrecam :P a tak jest super...ja nie polecam do ram bez gwarancji na dwupółke !!zreszta napiszcie mi na gg 6237243 jak sie sprawóje ...wielkie dzieki :]
http://www.pinkbike.com/photo/1535220/ prawie jak pod ^_^
qrwa, chlopie, czy to nie http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=454178 mongol testowal ta rame z shiwerem?? i co?? stalo jej sie cos?? widzialem go w akcji na tej ramie... tylko wtedy jeszcze nie wiedzialem co to za ramka... nie zastanawiaj sie... spokojnie wytrzyma, wez juniora...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=8565
to Twoj wybor co tam wpakujesz, ja bym wsadzil juniora.Glowka... nie wiem czy wyrzyma ja mam w dragu od 1.5 roku 2 polke 180 skoku ,bardzo duzo dropowania,glowka jest juz tak wybita ze mozna 2.3mm blaszke wsadzic w szczeline miedzy rama a biezniami sterow ;) az dziwne ze nie wy je bu je tej glowi, pozatym cala ramka jest tak zlechtana ze az czuc ze sie zrobila miekka(chodzi o sztywanosc) kumpel ma JP i sadzac po wygladzie powinna wytrzymac takiego amora skoro moj drag jescze zyje... no ale to wylko wyglad a on jest zludny :P