KONSOLE ZA DARMO - PS2, Xbox, PSP,
KONSOLE ZA DARMO - PS2, Xbox, PSP,
Jako że chce sie z kolegami podzielić moim odkryciem, daje link i troche wytłumacze:
Wchodzisz na strone wybierasz konsole którą chcesz mieć, rejestrujesz sie, po rejestracji logujesz sie wchodzisz w Complete an Offer wybierasz jedną strone rejestrujesz sie na niej, w ciągu 5 dni zostanie wpełni aktywowane twoje konto rozsyłasz po znajomych etc. link który masz w Refer Friends do odpowiedniej ilości (przy konsolach masz napisane ile osób trzeba ściągnąć) i cieszysz sie z nowej konsolki.
Oto link: http://gameconsolegiveaway.co.uk/index. ... rral=29711
UWAGA! nie lubią tam maili typu interia.pl poczta.fm onet.pl, wiec jak mozecie to załóżcie gmail albo cóś ;]
mam nadzieje że dużo osób skorzysta z szansy.
spytacie mnie pewnie czy to działa? odpowiem wam TAK! kolega z za ściany otrzymał w ubiegłym tygodniu nowiutkie PSP do tego strona ta była opisywana w brytyjskich gazetach.
Wchodzisz na strone wybierasz konsole którą chcesz mieć, rejestrujesz sie, po rejestracji logujesz sie wchodzisz w Complete an Offer wybierasz jedną strone rejestrujesz sie na niej, w ciągu 5 dni zostanie wpełni aktywowane twoje konto rozsyłasz po znajomych etc. link który masz w Refer Friends do odpowiedniej ilości (przy konsolach masz napisane ile osób trzeba ściągnąć) i cieszysz sie z nowej konsolki.
Oto link: http://gameconsolegiveaway.co.uk/index. ... rral=29711
UWAGA! nie lubią tam maili typu interia.pl poczta.fm onet.pl, wiec jak mozecie to załóżcie gmail albo cóś ;]
mam nadzieje że dużo osób skorzysta z szansy.
spytacie mnie pewnie czy to działa? odpowiem wam TAK! kolega z za ściany otrzymał w ubiegłym tygodniu nowiutkie PSP do tego strona ta była opisywana w brytyjskich gazetach.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
niech sie ktoś zarajestruje na mnie
http://gameconsolegiveaway.co.uk/index. ... rral=32444
mam nadzieje ze to własciwy link
http://gameconsolegiveaway.co.uk/index. ... rral=32444
mam nadzieje ze to własciwy link
-
- Kontakt:
uosie
GameConsoleGiveaway.co.uk reserves the right to change its Terms & Conditions at any time, for any reason, without notice. We also reserve the right to change the methods through which free items are earned. This may include, but is not limited to, increasing the number of referrals you have to earn. We may also add or remove any product listed as an incentive at any time. If we replace a product, the new product may not be of equal value.
czyli moga z wami zrobic wszystko kiedy chca jak chca i za ile chca
do roboty a nie 'klikac za kase' ugh
GameConsoleGiveaway.co.uk reserves the right to change its Terms & Conditions at any time, for any reason, without notice. We also reserve the right to change the methods through which free items are earned. This may include, but is not limited to, increasing the number of referrals you have to earn. We may also add or remove any product listed as an incentive at any time. If we replace a product, the new product may not be of equal value.
czyli moga z wami zrobic wszystko kiedy chca jak chca i za ile chca
do roboty a nie 'klikac za kase' ugh
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
http://gameconsolegiveaway.co.uk/index. ... rral=32457 dolanczam sie do tego :D niech ktos sie na mnie zajerestruje z góry tenx
a to ze to sciema widac po poscie sciemniacza nr 1 - wojtka
2. All shipping addresses must be in the United Kingdom. Addresses outside the United Kingdom will not have items shipped to them.
tylko czekac az wojtus napisze ze mieszka w uk albo ze ciocia przyslala kumplowi za sciany (btw kto pisze 'kumpel zza sciany' ? - kolesie w pierdlu :)
2. All shipping addresses must be in the United Kingdom. Addresses outside the United Kingdom will not have items shipped to them.
tylko czekac az wojtus napisze ze mieszka w uk albo ze ciocia przyslala kumplowi za sciany (btw kto pisze 'kumpel zza sciany' ? - kolesie w pierdlu :)
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"ten topic pokazuje jak inteligentne mamy społeczeństwo"
Oj tak...
STADO WPISYWAC SIE!!! WSZYSTKO ZA FREE!!!
stado sie wpisalo...
STADOOO TO SCIEEEMA!!!
stado chce sie wypisac...
Boze jak ja patrze na to forum i mysle, ze jak dorosne to czeka mnie zycie z takimi ludzmi w urzedach, firmach, sklepach - normalnym zyciu, to mam ochote sobie kupic karabin i strzelac do losowych ludzi na ulicy ;/
Chyba lepiej wyjdzie pozwolic im zyc i strzelic sobie w leb.
Oj tak...
STADO WPISYWAC SIE!!! WSZYSTKO ZA FREE!!!
stado sie wpisalo...
STADOOO TO SCIEEEMA!!!
stado chce sie wypisac...
Boze jak ja patrze na to forum i mysle, ze jak dorosne to czeka mnie zycie z takimi ludzmi w urzedach, firmach, sklepach - normalnym zyciu, to mam ochote sobie kupic karabin i strzelac do losowych ludzi na ulicy ;/
Chyba lepiej wyjdzie pozwolic im zyc i strzelic sobie w leb.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com