po pierwsze hebel dobry z dobra modulacją najlepiej jakąś dobrą tarcze ale na v-ce też się da i się rozpędzać i z wyczuciem naciskać musisz czuc jak unosi ci się tył i kontorwac żeby nie polecieć na przód
W sumie Grzesiu ci wszystko wytłumaczył. Generalnie to jedziesz i w pewnym momencie naciskasz mocniej przód (możesz podciągnąć rower nogami) i zaraz popuszczasz tak, ze ledwo hamuje.
ostatnio na jubilacie 2 mi się udało ale jak chciałem to nagrac zrobiłem próbe i gumka z hamulca wyskoczyła i w bramne przy....łem, troszkę się skrzywił, 2 ślady zostawia
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
modulacja.. no wlasnie... jak mnie moj hayes 9 hfx hd wku... grrrrrr :[ a co do manuala na przodize... nic tylko ćwiczyć, musisz wyczaić swój sposób na to, bo to w dużej mierze zależne od sprzetu jaki posiadasz...
Ale jazda do przodu, czy do tylu ???
Bo ja do tylu sie ucze, zajebista sprawa, ale w obu przypadkach dobrze wyregulowany hampel i balns cialem !!!
Trzeba duzo ciwiczyc !!!
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
a najlepsze było to jak w chain reaction 5 ten typ w woodworld na tej rampie i do tylu na przednim :D no jak ja to normlanie zobaczyłem to wymiekłem :D:D:D.....ja tez tak chce umiec :D :P