ramka CMP FIRESTARTER

wrobel
Kontakt:

ramka CMP FIRESTARTER

Post autor: wrobel »

Siema! Pytanie tak jak w temacie, wasze opinie o tej ramce. Ktokolwiek widzil ,ktokolwiek jezdzil. Jak ktos zna stronke producenta to niech zapoda linkiem. Z góry thx
RIDE OR DIE
TomeceK
Kontakt:

Post autor: TomeceK »

LOL ramka zajebista , meczona ze sztywnym. muwia ze stal ze ciezka go*** prawda jeden dzien jazdy i nie widzisz ruznicy. niewiem jak z amosiem bo z sztywniakiem rower jest dosc dobze wywazony. jezdze z trekiem wiec nie wiem jak ramka dziala z amosiem :p 100mm skoku to idealny amos do tej ramki . wczesniej mialem pionowe haki ale taraz jusz za nic niechcialbym zamienic spowrotem na nie , poziome chaki moga troszke przeszkadzac w ustawieniu tarczy z tylu ale jezeli uzywasz singla to jeden hoy zapinasz i jedziesz katowac :p
WWW.EXTREME-SHOP.COM.PL
stronka krora opycha te ramki
CMP+Widly Treka
fsflip
Kontakt:

Post autor: fsflip »

a o CMP MOTO moze mi ktos cos powedziedziec ?:P
Bike....
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

CMP są mało popularne i o opinie tutaj ciężko :D
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
boria
Kontakt:

Post autor: boria »

ja mialem ramke cmp firestarter p1 czarna z dj 3 04 z przodu i powiem ze jezdzilo sie spoko geometria jest zajebista na dirty ramka zajebiscie sie prezentuje latalem na niej 2 m dropa na czarniaku a potem stolik i po kilku razach pekla na tylnich widelkach jezdzilem na niej 3 tygodnie :( ale najlepsze jest to ze u nich jest 5 lat gwarancji i bez problemu wymienili mi na nowa poison taxin tym razem
ODPOWIEDZ