z tego co słyszałem to wszystko zostało zniszczone przez tamtejsze nadlesnictwo i młody sprzedał santacruza a co idzie z tym w parze duzo osob przestało jezdzic:( byłem tam bodajze w 2003 i było super...:)
ludzie ludzie spokojnie :] mam dobre wieści :D traska juz odbudowaliśmy ;] przynajmniej w 65% no ale to zawsze cos :D i juz mozna troszki posmigac :D no ale zawodów nie bedzie jak nie bedzie pozwolenia od nadleśnictwa :/....zapomniałęm dodac ze zrobilismy troszki nowe atrakcje :P typu duzy uskok zrobił sie wiekszy itd... :P...Xxsin nie masz racji amstaff tak to prawada wpadły koparki i wszytsko rozjebały :/ Pozdro
Przyjechał bym i w tym roku jak by były jakieś zawody.
Rok temu byłem i miło wspominam, zajebiście było. Mam nadzieje ze pojdzie dobrze i zawody się odbedą.
malo prawdopodobne ze w tym roku odbeda sie zawody. jedna trasa z zostala odbudowana nie w pelni i powstaje druga w troszke innym miejscu o dlugosci ok 800m tylko malo osob do roboty i wolno idzie jezdzic chce kazdy i w zawodach startowac ale zamalo sie stara... z nadlesnictwem teraz nie rozmawiamy bo nie ma co z tymi burakami skladamy pisma i chodzimy do prezydenta ale narazie cisza ;/ moze na wiosne cos sie uda ale trzeba czekac.