mam problem brzmi on tak jak biore ostry zakret to tak jak by cos obcieralo o tylnie widly jakby opona ale to raczej nie opona bo patrzalem jak mocno skrecalem nie mam pojecie co to obciera wystepuje ty przy ostrych zakretach gdy mocno kiera skrece :( kto wie co to moze byc
a jaką masz rame? bo ja mam gt chuckera i powiem że mam to samo na zakretach...nie może to być na 100% piasta...bo ma 4 łożyska maszynowe i to jest niemożliwe
myśle że to po prostu rama się krzywi minimalnie i to dlatego....bo nie ma zabardzo innej opcjii....
i fundamentaln pytanie, miales tak od poczatku czy "nagle" zaczelo obcierac ?
jaka masz ramke ?
kolko nie traci calej sztywnosci ot tak, musza byc duuuuuuze luzy na piescie albo bardzo luzne szprychy..albo jakas kijowa ramka w ktorej caly trpjkat przacuje na boki:D:D:D..... i mocno zapinaj kolko zawsze..ale bez przesady bo konusy zjebiesz......
rama to mongosse fireball luzow na piescie nie ma szprychy sa bardzo mocno dociagnniete az za bardzo to soe dzoeje juz oddluzszego czasu ale mam wrazenie ze teraz coraz bardziej ;/ moze kolo jest za mocno dokrecone nie mam pojecie zo to a oska w piascie jest prosta
Jak nie masz luzów na piaście i szprychy są napięte to nie ma zmiłuj - rama się gnie. Może przepracowanie materiału w tylnym widelcu, albo spawy widły/suport pomału puszczają. Innej możliwości w takiej sytuacji po prostu nie ma.
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
w srode obejrze wwszytkie spawy i okolice suportu
bo tam strasznie strzela jak naciskam na pedal ogolnie cofne troche kolo i je dokrece dzis je dokrecilem i juz bylo minimalne obcieranie mam nadzieje ze bedzie dobrze