tak jak w temacie... nie widzial ktos, gdzies w sklepie ? chodzi mi takie wieksze, a nie jak z jakiejs gazetki typu BikeXXX etc... a może gdzieś na necie idzie zamówic ?
PS> Jak ktoś ma zamair znowu marudzic, ze m usie temat nie podoba %&$&%^##$% to neich lepiej od razu zrobi WSTECZ :/
ja wlasnie mam 2 plakaty ns'a moja dziewczyna przywiozla mi ze szklarskiej bo ja nie moglem tam pojechac :/ a nie wiem czy w necie z netu mozna jakies zamowic ..
wkoncu nowa ramka :]- a-gang p.m. 2006
http://www.pinkbike.com/photo/914626/
Kurde, plakaty mogłyby być dołanczane do różnych ogólnie dostepnych pism rowerowych np. BikeAction ew. bikeBoard jak w czasopisamch o piłce nożnej itd. Ostatni "większy" plakat jaki złapałem to 360 Berreclotha na Dead Dropie z bB bodajze kwiecien 2k4 :| SZAJS ! Kiedy latałem za piłką jak wariat i kupowałem Mega Sport tzw. GIGA POSTERY były w każdym numerze (i pewnie teraz też są !) to nie fair :p
ja mam do spylenia wielki plakat Speca!! chcesz ?? tylko że na nim jest koleś na enduro:] ale na drugiej stronie jest sprzae speca albo mam stary RS z jakimś koleśem XC a po drugiej stronie sa amorki:D
maverick-g pisze:albo poszukac jakies foto niezle i isc do fotolaba jakiegos zeby co wykonali mega plakat z tego
znajdz mi fotolaba co zrobia z tego min. 90 x 60 cm, to p oraz a po dwa znajdz mi foto o takiej rozdzielczosci, które po druknieciu nie wyjdzie "ziarniste" :]
Grave Digger pisze:Kurde, plakaty mogłyby być dołanczane do różnych ogólnie dostepnych pism rowerowych np. BikeAction ew. bikeBoard jak w czasopisamch o piłce nożnej itd. Ostatni "większy" plakat jaki złapałem to 360 Berreclotha na Dead Dropie z bB bodajze kwiecien 2k4 :| SZAJS ! Kiedy latałem za piłką jak wariat i kupowałem Mega Sport tzw. GIGA POSTERY były w każdym numerze (i pewnie teraz też są !) to nie fair :p
plakaty z gazet są zazwyczaj hu*** jakości, wieć to zły pomysł..
ale były! a Bravo sporty kosztowały kilka złociszy a nie teraz BA mały format kosztuje 5zł BikeBoard 8zł i jest w nim sporo kolarstwa a okazyjnie extrema.
Jakby były nawet takiej jakości jak zdjęcia drużyn w gazetkach sportowych to bym sie nie obraził wcale.