Kasy nigdy za wiele
Kasy nigdy za wiele
Ej może to głupie pytanie. Ale macie jakieś pomysły skad wziąc 2,5 tysiaka na bika??:) napiszcie jak wy zdobywaliście kase
Kasy nigdy za wiele
Dzienki za złote rady:) Szkołe to bym chętnie rzucił i bez tego:)
-
- Kontakt:
toto-mix , sts ....
jednym słowem zakłady bukmacherskie.
typy znajdziesz na necie , a po miesiącu grania sam będziesz wiedział co grać :) z grą w tym wiąże sie ryzyko , ale jest system zway progresją dzięki któremu można zarobić zmniejszająć ryzyko do minimum .
http://www.lucbet.com/progresja.html tutaj strona na której widać zyski pewnego gościa który gra tym systemem .
a o co chodzi w progresji , jednym z systemów progresji polega na tym że stawiasz na jeden mecz wybranej drużyny cały czas na remis , przegrasz raz , dajesz stawke dwa razy większą , potem znowu większa aż wygrasz:) jest to na tyle dobre że drużyna w końcu zremisuje :) tylko że trzeba mieć troche kasy na początku ok 400 zł wystarczy :) i zaczynasz od 20 , potem za 40 , 80 i tak do wygranej :)
ale sie rozpisałem :D
jednym słowem zakłady bukmacherskie.
typy znajdziesz na necie , a po miesiącu grania sam będziesz wiedział co grać :) z grą w tym wiąże sie ryzyko , ale jest system zway progresją dzięki któremu można zarobić zmniejszająć ryzyko do minimum .
http://www.lucbet.com/progresja.html tutaj strona na której widać zyski pewnego gościa który gra tym systemem .
a o co chodzi w progresji , jednym z systemów progresji polega na tym że stawiasz na jeden mecz wybranej drużyny cały czas na remis , przegrasz raz , dajesz stawke dwa razy większą , potem znowu większa aż wygrasz:) jest to na tyle dobre że drużyna w końcu zremisuje :) tylko że trzeba mieć troche kasy na początku ok 400 zł wystarczy :) i zaczynasz od 20 , potem za 40 , 80 i tak do wygranej :)
ale sie rozpisałem :D
Zks !!!
-
- Kontakt:
a o bukmacherstwie więcej na stronie www.mecz.org , polecam tamtejsze forum na którym można znaleść typy profesjonalistów :)
Zks !!!
-
- Kontakt:
Normalnie zaraz ide do piwnicy i wyciągam te moniaki może będa ze 2 traugutty yhyhy. Każdego moniaka będe po necie oddzielnie sprawdzał. Bez kitu :)) Mam tez dwa pudełka po czekoladkach z papierkami. Większość sprzed wojny.
btw: trza uważać na tych dziadów w sklepach numizmatycznych bo oglądają i mówią że klaser lipa i że da max 5 dych a moze sie znalezc jakiś bilon wart sporo więcej.
Ide do piwnicy HA!
btw: trza uważać na tych dziadów w sklepach numizmatycznych bo oglądają i mówią że klaser lipa i że da max 5 dych a moze sie znalezc jakiś bilon wart sporo więcej.
Ide do piwnicy HA!
-
- Kontakt:
Mania Sprzedawania:)
Jest tylko problem nie mam 18. Więce dupa z Allegro:(