W ostatnim czasie moja korba na kwadrat duro "zdeka" sie rozwaliła i niestety żeby skakać w miare bez obaw o moje "sprzeta" musze wymienić korbe i pakiet. jak myslicie czy mozna kupic wytrzymałą korbe i pakiet za około 200zł aby wytrzymała wszelkie hopy i dropy?? moze byc z jedna tarcza i najlepiej na isis bo jakos nie ufam juz kwadratowi;]
nie można kupić wytrzymałej korby na isis z pakietam za 200 zł. Przynajmniej ja tak uważam. Dozbieraj jakies 90 zł i kupisz hussefelta z giga pipem dhlt na allegro.
no własnie ostatnio tanio chciałem sie obejsc i wyszło z tego to że po 3 miechach korba do wywałki.... oki thx za odp zdecyduje sie pewnie na tego tuvativa z giga pipem bo to najlepsze POZDrower;]
nie ma sensu isc na polsrodki korba na isis albo rpm el toro (te z insertami do wkrecania pedalow) lub truvativ tez z insertami, taki zestaw powinien juz starczyc na dlugo
korby black box i support jaki ruvativ i masz super sprzet szkoda kasy na tanie gowna lepiej troche dozbierac i miec os na dlugo tez tak zrobilem bo kwadraty rozwalalem po 1 miechu , pozdro
Aha jeszcze jedno nie polecam produktu Prowhell, nie wiem jak innym ale mi się popsuła dosyć szybko, efektem czego jest to, że w naszym sklepie już ich nie sprzedajemy.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
Środek suportowy to kup na wiecej niz 3 łożyskach maszynowych
ja se kupilem Truvativa na 3 maszynach i jezdze 6 miechów, i juz sa takie luzy ze szok, a Truvativ nie chce gwarancji uznac..
Z tego co szlyszalem i widzialem nie kupuj nigdy truvativa
pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/